zondag 6 september 2015

Essie Status Symbol


Het mag wel duidelijk zijn dat Essie echt mijn lievelingsmerk is als het gaat om nagellak. Ze hebben een fijn kwastje, blijven goed zitten en de collectie telt prachtige kleurtjes. Ik mistte nog een goede roze nagellak in mijn stash. En Status Symbol zag ik al meerdere malen voorbij komen als ultieme tip. Dus de keuze was snel gemaakt. Ik moest dit lakje scoren!

Het is echt een prachtige roze kleur. Ik heb hem dan ook vaak gedragen als het zonnetje scheen. Ook een wat donkere outfit wordt helemaal opgefleurd door deze vrolijke kleur.


En ondanks dat het weer al in de herstfase zit, zit ik met mijn hoofd ergens in een ver oord. Ik ben zwaar aan het ontkennen dat de zomer nu echt voorbij is en probeer met dit vrolijke nagellakje de zomer nog een beetje bij mij te houden. De nagellak heeft een gemiddelde dekking en heeft (minimaal) 2 lakjes nodig. Zoek je nog een leuke, vrolijke kleur? Dan is Status Symbol van Essie zeker een aanrader.

Essie is o.a. te koop bij Etos voor €9,99

Liefs,
Denise

4 opmerkingen: