zondag 27 september 2015

Collection Lasting Perfect ConcealerIk zweer bij de Double Wear concealer van Estee Lauder. En ondanks dat ik er wel een ruim een jaar (!) mee doe, hangt er toch wel een behoorlijk prijskaartje aan. Een stuk goedkoper is de Lasting Perfection Concealer van Collection. Hij is enorm gehyped, maar helaas alleen te koop in Engeland, waar hij ook regelmatig uitverkocht is in sommige winkels. Nu is het voor mij alweer 3 jaar geleden dat ik in Londen ben geweest. Toen was ik nog niet op de hoogte van deze concealer, maar een lezeres ( Kiki) van Miss Lipgloss was zo lief om een exemplaar voor mij mee te nemen bij de brunch. Vol verwachting ben ik hem gaan testen. En in dit artikel kan je lezen wat ik er van vind.
De concealer zit in een hele compacte verpakking. Wat super fijn is omdat je hem zo makkelijk mee kan nemen. Ik heb de lichtste kleur 'Fair' wat voor mij de perfecte kleur is aangezien ik best een lichte huid heb.


Deze concealer heeft een spons applicator, net als de Double Wear concealer, wat ik heel erg fijn vind. Een dikke pluspunt dus. Wel merk ik dat hij wat stroever aanbrengt dan de Double Wear. Maar het prijsverschil is dan ook wel erg groot.Natuurlijk testte ik hem ook even! Op de eerste foto draag ik helemaal niks. Je ziet dat ik die dag wat onzuiverheden had. Ook had ik slecht geslapen waardoor het wat donkerder was onder mijn ogen. Op de 2e foto draag ik alleen de concealer. Het kleurverschil ligt vooral aan het licht, maar je kan zien dat de donkere kleur onder mijn ogen een stuk minder is en de onzuiverheden ook niet meer zo goed te zien zijn. Op de laatste foto draag ik ook de rest van mijn make-up. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik daar wel wat meer draag dan normaal :-)

Ik wilde ook nog een foto maken aan het einde van de dag, maar toen ik thuis kwam was het licht te slecht en kwam het resultaat niet goed over. Maar... De concealer zat nog steeds goed op zijn plek. Wow! Het is dus zeker een aanrader. Moet je wel even naar Engeland..

Ben jij bekend met deze concealer?

Liefs,
Denise

4 opmerkingen:

  1. Ik kon de concealer ook al, maar heb hem zelf helaas (nog) niet. Ik ga in december naar Newcastle, dus ik hoop dat ik daar eentje kan bemachtigen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat ziet die concealer er goed uit, deze wil ik ook wel!

    BeantwoordenVerwijderen