vrijdag 25 september 2015

De grappigste en opmerkelijkste zoektermen


Mijn allereerste artikel over de zoektermen is alweer van begin mei. Tijd voor een 2e editie dus.
Ik ben Google Analytics weer ingedoken en heb gezocht naar de meest grappige, opmerkelijkste, leukste en normaalste zoektermen waardoor mensen op mijn blog zijn gekomen. Kijk ( en verwonder) je mee?Er zijn heel veel zoekresultaten gekomen via spamsites met de meest rare namen. Die sla ik even over. Ook blogbydeslie, liefs denise en varianten daarvan zijn ook heel gegoogled.

Denise Modderman
Yep, that's me! Deze zoekterm is bizar vaak gezocht. Waarom googlen mensen mij?

Ghost spam is free from the politics, we dancing like a paralytics
Ehm, wat? Bijzonder dat je met deze zoekterm op mijn site komt( en dat meerdere keren)/ Aangezien ik niet eens in het Engels blog. Laat staan over dit, haha.

De mooie kant van het leven
Wat fijn dat mensen zich daar op willen focussen. Ik denk dat diegene op dit artikel uitkwam :)

Denise Modderman Instagram
Ik vond deze zoekterm een beetje eng eigenlijk. Kijk, dat mijn naam zo vaak gegoogled wordt ook wel, maar ik bedenk me dat dat vast mijn vader of moeder is die mijn blog willen bezoeken maar telkens de naam vergeten. Maar Instagram? Je kan me hier trouwens volgen. Vind ik leuk!

Leuke gebeurtenissen in de afgelopen jaren
Waarom googled iemand hier op? Maar hé. ze waren er genoeg hoor! :-)

Leukoplast tape om tenen zere schoenen
Zere schoenen ja? Hier, nouja voornamelijk variaties dan, is heel vaak op gezocht. En ja, ik heb een artikeltje geschreven over hoe je met leukoplast kan voorkomen dat je zere voeten krijgt van het op hakken lopen. Hier kan je het artikel vinden.

Aanstellerij ziek
Oh dankje! ;-) Nee ik geloof niet zo in de term aanstellerij in combinatie met ziek zijn. En dat laat ik geloof ik ook wel merken hier op de blog :-).

Dresscode Nick en Simon kerstconcert 2015
Ik moet wat bekennen.. Ik heb nog helemaal geen kaartje voor dit concert. Slecht hè! Volgens mij is er niet echt een dresscode trouwens. Maar als je je een beetje feestelijk kleed zit je vast goed :-)

Verder is er voornamelijk heel veel gezocht op make-up en andere dingen waar ik ooit een review over heb gemaakt. Ik vind het zo leuk om af en toe eens te kijken waar mensen op googlen!

Wat is jouw leukste zoekterm?

Liefs,
Denise

14 opmerkingen:

 1. Haha ik vind dit altijd zo leeuk om te bekijken! Ga ook meteen weer eens bij mezelf spieken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd zo grappig om te zien wat er allemaal voorbij komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hilarisch vind ik deze artikelen altijd. Toevallig staat zo'n artikel ook ingepland op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig om te lezen haha. Ik moet dat ook eens gaan uitzoeken voor mijn blog :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha te leuk om te lezen! Van mij komt deze over twee weken(?) online en zitten toch ook erg gekke dingen tussen. Gek he als iemand op je naam zoekt? Blijf het gek vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuk! Ik ga ook meteen weer even kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen