maandag 9 november 2015

Ik kon niet zonder deze sites!Ik ben opgegroeid met de computer en het internet. Waar ik eerst nog spelletjes speelde via zo'n cd-rom ( beertje pippeloentje!) op zolder, ben ik inmiddels niet meer achter mijn laptop (en telefoon) weg te slaan. Ik gebruik het voor school, om te bloggen maar ook voor Facebook of Twitter. Voor deze site's, maar na die cd-rom tijd vond ik het ook heel leuk om over het internet te surfen. Kijk je mee welke site's ik destijds bezocht?Neopets & Webpets
Eerst speelde ik heel veel Webpets, en daarna werd dat Neopets. Maar het kwam een beetje op hetzelfde neer. Een virtueel diertje verzorgen. Helemaal geweldig vond ik dat. Doormiddel van spelletjes kon je 'geld' verdienen, waardoor je spulletjes kon kopen om je diertje te onderhouden. Wat ook wel echt moest hoor, anders gingen ze dood en dacht mocht natuurlijk absoluut niet.


GoSuperModel
Ooh wat vond ik het heerlijk om kleding uit te zoeken of om het haar van mijn poppetje te veranderen. Door modellenopdrachten te doen, kon je ook hierbij geld verdienen om de mooiste kleren te kopen die ik stiekem ook wel in het echte wilde hebben.

HabboHotel
Tja, wie zat er niet op. HabboHotel. Je eigen kamertje inrichten was helemaal een ding. Zal het daardoor komen dat ik sterk de drang voel om mijn kamer te veranderen?

Kindertent
Volgens mij bestaat de site niet meer, maar ook een paar jaar geleden maakte ik al mijn eigen site's. Ik heb geen idee meer wat ik er op zette. Alleen dat ik het heel leuk vond om te doen. Inmiddels houd ik het wat langer vol :-)

Clipjes
Uren bekeek ik muziekvideo's op clipjes.nl. Youtube was destijds nog niet zo bekend en alle muziekvideo's kon je vinden op deze site. Ik keek vaak de liedjes die in de top stonden. Zo kwam ik ook bijvoorbeeld bij Nick en Simon met Pak maar mijn hand. Ik werd opslag fan en het is nooit meer overgegaan. Met dank aan clipjes.nl dus :-)

MSN
Het was niet echt een site, maar ik was er wel een tijd verslaafd aan hoor. Op school al afspreken wanneer je op de computer ging en dan elkaar een hele tijd buzzers of dansende bananen sturen. Oh, en vergeet vooral de originele namen en die mooie afkortingen niet ;-)

Natuurlijk speelde ik ook gewoon site's op spele.nl en dat soort andere pagina's, Maar bovenstaande site's vond ik toch wel érg leuk. Waar surfte jij graag naartoe?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram

5 opmerkingen:

 1. Haha Kindertent en MSN, zo herkenbaar! Echt uren heb ik daar aan verspilt. Ook speelde ik jaren '' Het paardenspel ''.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha kindertent en msn zijn wel herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NEOPETS. Omg, I loved that soo much. En habbo hotel. Ik was rijk jongens. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GoSuperModel was toch wel een hoogtepunt in mijn kindertijd. Toen ik het aan mijn moeder liet zien, raakte ze ook verslaafd en kocht zelfs een abonnement. Neopets en Habbo vond ik ook echt geweldig. Leuke post!

  Liefs,
  Nadeche

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo nostalgisch! Neopets, GoSuperModel en Kindertent waren echt mijn favoriete sites. Soms mis ik die momenten wel haha.

  BeantwoordenVerwijderen