donderdag 26 november 2015

L'Oreal True Match FoundationEen make-up product wat ik vaak gebruik is foundation. Ik kan soms best wat rood zijn in mijn gezicht en vind het mooier als ik met hulp van wat foundation mijn gezicht wat egaler kan krijgen. Al een flinke tijd gebruik ik de L'Oréal True Match Foundation. Ik kwam er laatst achter dat ik er nog helemaal geen review over had geschreven. Bij deze dus!


Toen ik de foundation opnieuw kocht, zag ik dat deze een andere verpakking had gekregen. Deze verpakking is iets langer dan mijn vorige, maar er zit wel evenveel in, namelijk 30 ml. Volgens L'Oréal is deze variant 'Super blendable'. Maar heel eerlijk gezegd merk ik niet heel veel verschil met de vorige foundation. Daar was namelijk ook niks op aan te merken naar mijn mening. Ik gebruik de kleur Rose Ivory. Dit is een hele lichte kleur en past perfect bij mijn huidskleur.


De foundation is aardig dun en luchtig. Maar gelukkig niet zo dun en luchtig dat hij direct van je hand af glijdt. Wat ik heel fijn vind aangezien ik de foundation altijd eerst op mijn hand aanbreng voordat ik hem op mijn gezicht smeer. Wel is de foundation inderdaad dun genoeg om goed te blenden. Fijn! Op mijn hand lijkt de foundation wat te licht voor mijn huid, maar dat is op mijn gezicht echt niet het geval.Tijd om het op mijn gezicht aan te brengen. Daar heb ik hem immers voor aangeschaft!


Op de eerste foto draag ik helemaal geen foundation, op de middelste foto alleen de L'Oréal True Match Foundation en op de laatste foto draag ik alle make-up. Sorry voor de witte waas op mijn gezicht, dat kwam door het licht. Op moment van fotograferen viel de roodheid op mijn gezicht wel mee, maar de roodheid die er was, werd door de foundation redelijk bedekt. Ik hoef geen plamuurlaag op mijn gezicht en ik vind het ook niet erg als je iets roodheid ziet. Voor een medium dekking werkt deze foundation heel goed. Je kan hem natuurlijk zelf zo dik aanbrengen als je wilt. Ik vind het resultaat heel natuurlijk blijven. Je voelt de foundation ook niet zitten. Wat ook een groot pluspunt is. Ik vind het fijn om mijn foundation nog even af te poederen, maar het is bij deze niet per se nodig.

Voor de belangstellenden nog even de ingrediënten. De foundation bevat SPF17.


Conclusie:
Ik ben dol op de True Match Foundation van L'Oréal. Hij is makkelijk op te bouwen, blijft de hele dag zitten, heeft een goede textuur, bevat SPF en heeft een medium dekking die op te bouwen is. Ik gebruik hem bijna dagelijks met veel plezier en kan hem zeker aanraden. Absoluut mijn favoriete drogisterij foundation.

L'Oréal True Match Foundation is te koop bij de drogisterij voor €16,99. Let op; L'Oréal heeft vaak acties bij bijvoorbeeld Kruidvat. Dat scheelt weer!

Wat is jouw favoriete foundation?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

6 opmerkingen:

 1. Deze wil ik ook al een tijdje aan mijn make-up collectie toevoegen. Hij klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed en natuurlijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik er nu 1 van Essence en heb er nog 2 van Catrice liggen om te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit zeg!! Ik gebruik iedere dag de maybelline fit foundation..helaas reageer ik vele foundations enorm allergisch..Gelukkig bij deze niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt heel fijn uit, ook mooi licht dat is vaak best moeilijk bij een drogist te vinden. Zelf gebruik ik altijd de CC cream van Clinique of de bb cream van Dior.

  BeantwoordenVerwijderen