donderdag 12 november 2015

Update: druk druk drukEven weer een update hoor, aangezien de artikelen op dit moment zeer onregelmatig verschijnen. Soms komt er een paar dagen achter elkaar één online. soms een paar dagen niks..Zoals jullie weten loop ik op dit moment stage. Het is echt super leuk en ik heb het onwijs naar mijn zin. Maar het betekend wel wat voor de blog.. Ten eerste is het donker als ik weg ga, en ook weer (bijna) donker als ik thuis kom. Wat betekend dat ik geen foto's kan maken voor bijvoorbeeld reviews. Die heb ik allemaal moeten uitstellen. Als ik thuis kom ga ik bijna alweer eten. En aangezien ik om 9 uur echt wel in bed moet liggen wil ik het de volgende dag volhouden.. Heb ik niet veel tijd meer om te bloggen omdat ik ook gewoon opdrachten van school/stage heb waar ik aan moet werken en al bijna niet aan toe kom. Ik ben gewoon echt kapot als ik thuis kom. Ook al slaap ik gemiddeld zo'n 8 uur per nacht doordeweeks. In mijn weekenden moet ik dan ook echt bijkomen. Ik probeer ook leuke dingen te doen, aangezien ik ook weer niet wil dat mijn leven alleen maar uit stage en slapen bestaat haha ;-). Bloggen vind ik natuurlijk nog echt super leuk en het is echt een hobby, maar soms is het niet anders. Ik lees de laatste tijd ook heel weinig blogs van anderen. Onwijs jammer, want ik vind het heerlijk om te doen. Maar het is niet anders. Komt wel weer!

Ik wil stage gewoon zo graag goed doen, dat dat (vanzelfsprekend) gewoon voor de blog gaat. De komende tijd komen er daardoor gewoon op onregelmatige dagen artikelen online. Maar ik doe natuurlijk mijn best om zoveel mogelijk te posten. Ik heb gelukkig al wat vooruit gewerkt, maar dat raakt natuurlijk ook een keer op. Zaterdag kunnen jullie wel weer een artikel verwachten :-).

Heb jij het ook zo druk? 

Liefs,
Denise

2 opmerkingen: