maandag 21 december 2015

MAC Russian RedEen paar weken geleden besloot ik dat mijn 6e lipstick een rode moest worden. Met het oog op de feestdagen leek me dat wel een mooi kleur. Maar welke kies je dan? MAC heeft zoveel prachtige rode exemplaren. Een lipstick van MAC is niet goedkoop dus ik wilde geen miskoop. Na een hele tijd vergelijken en reviews lezen besloot ik voor Russian Red te gaan. En echt super lief, want ik kreeg hem spontaan zomaar van mijn zusje! Kijk je mee naar wat ik van MAC Russian Red vind?
De MAC lipsticks komen altijd in een doosje waar het logo opstaat, maar ook de finish en aan de onderkant natuurlijk de naam van de kleur. Russian Red komt in de bekende zwarte kogelvormige huls.Russian Red is een klassieke rode met een matte finish. Hij is niet heel fel en heel tijdloos. Een prachtige kleur als je het mij vraagt.


Zoals je kan zien is hij ontzettend matte. Mooi!Oh, wat is rood toch een moeilijke kleur om op te doen! Je ziet echt elk foutje zitten. En omdat ik niet zo vaak van die opvallende kleuren draag moet ik dus nog even goed oefenen in het perfect aanbrengen van dit soort lipsticks. Dat neemt overigens niet weg dat het een prachtige kleur is.


Nog even een full face foto! Deze kleur is er niet één die ik dagelijks zou dragen. Maar voor een bijzondere gelegenheid en met de feestdagen is het een prachtige draagbare kleur. Na het eten van een broodje blijft hij goed zitten. Wel moet je er voor zorgen dat er niet teveel velletjes op je lippen zitten, want die kunnen door de matte finish wel benadrukt worden. Als je nog op zoek bent naar een mooie, klassieke rode kleur is Russian Red van MAC zeker een aanrader!

MAC is o,a, online te koop bij Douglas, in geselecteerde filialen, bij de Bijenkorf en in de MAC Store's in Amsterdam en Den Haag. MAC Russian Red kost €19,50

Welke MAC lipstick is jouw favoriet?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

8 opmerkingen:

 1. Ik zie deze kleur steeds vaker voorbij komen. Ik vind hem echt heel mooi! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi kleurtje en staat je ook goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat jou echt prachtig! Mij zou dat echt niet zo fantastisch staan haha, geef mij maar een mooie lichtroze kleur hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je heel erg mooi, heb hem zelf ook hij is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super lief van je zusje!
  Hij staat je echt geweldig!
  Hij is inderdaad erg leuk voor een feestdag!
  Fijne feestdagen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige tint! Ik ben dol op rood. Deze kleur staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen