woensdag 23 december 2015

Mijn wishlist voor 2016

Geen titel #13

Mijn állergrootste wensen voor 2016 zijn natuurlijk dat de mensen om wie ik veel geef en ik zelf 2016 mogen doorbrengen met een goede of betere gezondheid en vooral gelukkig(er) mogen zijn. Dat we kunnen genieten van alle grote en kleine momentjes en dat er geen heftige negatieve gebeurtenissen onze levens overhoop halen. Maar zoals ik al meerdere malen heb gemerkt is het leven niet te plannen. Je kan nog zoveel hopen,dromen en wensen. Sommige dingen gebeuren en daar heb je geen invloed op. Omdat ik erg graag de controle over dingen houd, heb ik ook een lijstje gemaakt met wensen waar ik wél invloed over heb. Ze vallen natuurlijk in het niets bij bovenstaande, maar ach.. ;-)


Canon eos 1200D & Canon 50mm EF f/1.8 STM 
Een spiegelreflexcamera staat al tijden op mijn wishlist maar die krengen kosten ook wat zeg. Na wat onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de Canon eos 1200D wel een mooie camera vind. Ik ga waarschijnlijk alleen de body kopen, en dan gelijk de 50 mm lens die ik stiekem ook wel heel graag wil hebben :-). Mocht je nog tips hebben, hoor ik ze graag!

Rijbewijs
Zoals je hier kan lezen, is het voor mij een dingetje om te beginnen met mijn rijbewijs. Omdat ik niet eeuwig wil uitstellen ben ik van plan om in het voorjaar, als ik weer in het schoolritme zit, te beginnen. Nu hopen dat het lukt <3

Nieuwe kamerinrichting
Ik wil dolgraag mijn slaapkamer een make-over geven. En met name andere meubels als in een nieuw bed en kasten. Kom maar op met die flinke shopsessie bij de IKEA ;-)

Mac Dainty
Denise zou Denise niet zijn als geen make-up op dit lijstje stond. Een blush die ik graag wil proberen is Dainty van MAC. Ik ben dol op de lipsticks van MAC en heb zoveel goede verhalen gelezen over de andere producten dat ik het gewoon een keer moet proberen!

Too Faced Naturel Eyes palette
Allemaal leuk en aardig dat Urban Decay weer naar Nederland is gekomen, maar doe mij maar Too Faced. Ze hebben zoveel mooie producten maar de bereikbaarheid is klein. Je hebt wel webshops die verzenden naar Nederland, maar de verzendkosten zijn dan weer zo hoog. Zo jammer! Toch hoop ik dit jaar dit prachtige palette aan mijn make-up stash toe te mogen voegen!


Wat staat er bovenaan jouw wishlist voor 2016?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen:

  1. Ik heb nu 2 weken de Canon eos 760D en o.a. de 50 mm 1.8 stm. Ik ben echt verliefd op deze combinatie! De functies van de 760 werken heel fijn en de lens maakt prachtige foto's.

    BeantwoordenVerwijderen