vrijdag 11 december 2015

Random Question Generator Tag #2Aan het begin van dit jaar vulde ik de Random Question Generator Tag in. Aangezien je vragen door de computer worden bepaald, krijg je telkens andere vragen. Het leek me wel leuk om de site nog een keer te raadplegen en opnieuw 15 vragen in te vullen. Kijk je mee?Is het moeilijker om meer te bewegen of om gezonder te eten?
In mijn geval vind ik het moeilijker om meer te bewegen. Ik vind bewegen wel erg belangrijk en neem dan ook altijd de fiets in plaats van de gratis bus. Maar daar buiten is sporten lastig in verband met mijn energie. Ik heb jaren lang met veel plezier gesport. Maar dat lukt nu niet meer zo goed, helaas. Gezond eten is ook niet makkelijk, vooral niet in deze maand. Toch gaat het gezonder eten mij beter af dan meer bewegen dan alleen het fietsen.

Als je de rest van je leven nog maar 1 ding mocht eten, wat zou dat dan zijn?
Het klopt niet echt met mijn antwoord hier boven, maar ik kies dan toch voor sushi. En daarbij, je hebt heel veel soorten sushi, dus dan heb je alsnog meerdere soorten vis en rijst etc. Slim hè?

Wat is de ergste baan die je ooit hebt gehad?
De enige baan die ik heb gehad was mijn baantje bij de Hema, waar ik jaren met veel plezier heb gewerkt. Op deze vraag kan ik dus geen antwoord geven.

Wil je liever het hele jaar zomer- of winter weer?
Is dit een serieuze vraag? Zomer natuurlijk. Het mag van mij wel elke dag korte broeken weer zijn <3

Heb je broer of zussen?
Ik heb één zusje van 17, Yvette <3

Wat is de grootste prioriteit in je leven op dit moment?
Dat mijn gezondheid vooruit gaat in plaats van achteruit. Dat heeft natuurlijk ook veel invloed op andere belangrijke dingen, zoals mijn studie en sociale contacten.

Welke site bezoek je het vaakst?
Ik denk dat dat toch Facebook is. Ook check ik een paar keer per dag mijn eigen site, om te kijken of alles goed is aangekomen en om reacties te lezen.

Wat is het beste gedeelte van je dag?
Het moment dat ik na een lange dag eindelijk kan gaan slapen haha ;-)

Wat is iets wat je aan het lachen maakt?
Mijn stagekinderen en mijn neefjes kunnen mij echt aan het lachen maken!

Als je wist dat je nog maar 1 jaar te leven had, wat zou je dan doen?
Dat is zo onwijs lastig. Er even vanuit te gaan dat je in dat jaar fysiek sterk genoeg bent om alles nog te doen, zou ik een mooie lange reis maken langs wat plekken wat ik nog wil bezoeken. Ik zou naar alle concerten gaan die op mijn lijstje staan, zoveel mogelijk tijd met vrienden en familie doorbrengen en vooral proberen te genieten!

Als je president zou zijn, wat is het eerste wat je zou doen?
De armoede weghalen. Voor mij was het als kind vanzelfsprekend dat we met ons gezin pretparken bezochten, we af en toe uiteten gingen, ik mooie cadeautjes kreeg voor mijn verjaardag en sinterklaas en dat we rond liepen in ( voor toen ;-) ) mooie kleren. Natuurlijk kreeg ik niet alles waar ik om vroeg en moest ik toen het mocht en kon ook gewoon werken voor mijn geld. Maar helaas zijn er zoveel kinderen die thuis geen Sinterklaas vieren omdat het budget er niet voor is, of die geen kinderfeestjes kunnen geven omdat dat te veel geld kost. En natuurlijk hebben we het in Nederland relatief goed en heeft (bijna) iedereen onderdak en eten. Maar dat neemt niet weg dat sommige gezinnen het financieel erg zwaar hebben. Ik vind dat zo sneu en zo oneerlijk. Kinderen moeten niet denken dat Sinterklaas hun minder lief vind dan een kind dat een Xbox heeft gekregen ( wat ik ook wel weer een erg overdreven cadeau vind hoor,maar het gebeurd), of in de winter in sandaaltjes lopen omdat er geld is voor nieuwe schoenen. Als ik president zou zijn van dit land zou ik dus zeker wat aan armoede in Nederland doen. Je kan je ogen er voor sluiten en alleen kijken naar het buitenland, maar ook hier is het, helaas.

Wat is het beste wat je deze week is overkomen?
Dit schreef ik natuurlijk al wat eerder dan wanneer het online komt, maar ik kreeg afgelopen week zomaar een MAC lipstick van mijn zusje. 'Omdat ik het wel had verdiend'. Hoe lief?!

Wat is beter, lage of hoge verwachtingen hebben?
Realistische verwachtingen hebben is het allerbeste natuurlijk. Heel negatief denken is natuurlijk niet goed. Maar soms beter dan heel positief en later teleurgesteld worden toch?

Hoe vaak gebruik jij je telefoon?
Ehm.. altijd? Nee, het wordt wel steeds minder. Ik heb hem niet meer 24/7 in mijn hand. Maar wel vaak. Tijdens stage blijft hij natuurlijk gewoon in mijn tas, en tijdens het eten gebruik ik hem ook niet. Maar verder heel vaak.

Zou je willen weten wanneer je dood zou gaan?
Ja, ik hou niet zo van verrassingen. Alhoewel ik van mening ben dat je je nooit helemaal kan voorbereiden op een overlijden, heb je nu wel de mogelijkheid om 'alles' wat je nog eens wil doen in je leven waar te maken. Afhankelijk van de tijd en hoe je er aan toe bent natuurlijk. Ook kan je nu afscheid nemen van je dierbaren. Wat me heel moeilijk lijkt, maar beter dan er van de één op de andere dag onverwachts niet meer zijn.

Wat zou jij als eerste doen als je president zou zijn?

Liefs,
Denise

                            Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk, dit ga ik ook een keertje doen! Lastig hoor, bedenken wat je zou doen als je president bent.. pfoe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wah, het zou maar kunnen.. het hele jaar zomer. Ik zou er NU voor tekenen haha
    Als ik president zou zijn, zou ik daar dus voor zorgen haha. Ik kan dat.

    Leuk dit, wil ik ook wel een keer doen ^^ mag wel he?

    BeantwoordenVerwijderen