dinsdag 1 december 2015

Travel WishlistIk wil nog zoveel van de wereld zien. Het liefst ga ik ook een tijdje ergens anders wonen en werken dan in Nederland. Even weg van hier en een nieuw land en nieuwe plek ontdekken. Ik heb wel een idee hoe ik dat wil gaan doen, maar er moet eerst nog heel wat voor gebeuren. Hopelijk kan ik jullie ooit wat meer vertellen over mijn ( dan concrete) plannen. Tot die tijd blijft het bij dromen vanuit huis in ons koude kikkerlandje. Maar dromen mag natuurlijk. Dromen over welke plekken ik ooit nog wil gaan bezoeken natuurlijk ook. Kijk je mee?


Bron
New York
Bovenaan mijn lijstje staat New York. Ik ben dol op grote steden en ik wil dan ook héél graag een keer naar New York. Ik wil dat al sinds ik me kan herinneren en roep het al een hele tijd. Toch is het er nog niet van gekomen. Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar toch trekt het land me heel erg. LA en Las Vegas lijken me bijvoorbeeld ook heel mooi, maar New York staat toch wel op 1. Ik hoop deze reis binnen niet al te lange tijd eens te mogen maken.

Bron
Parijs
Het is helemaal niet zo ver van huis, en toch ben ik nog nooit in Parijs geweest. Ik vind gewoon dat je de Eiffeltoren een keer in het echt moet hebben gezien. En natuurlijk wil ik de veel te dure macarons van Ladurée een keer proeven. Daarnaast lijkt Parijs me ook gewoon een prachtige stad en kan je er volgens mij heel goed winkelen.

Bron

Barcelona 
Een andere Europese stad die ik graag van mijn lijstje wil afstrepen is Barcelona. Ik ben meerdere malen in Spanje ( of een eiland van het land) geweest, maar nog nooit in Barcelona. Het lijkt me gewoon een super mooie stad om eens geweest te zijn. Wel zou ik er in het voorjaar of najaar heen gaan en niet midden in de zomer. Met die hitte lijkt het me geen fijne stad om rond te lopen.


Italië 
Naast Barcelona wil ik ook Rome graag eens bezoeken. Gewoon omdat het me een hele mooie stad lijkt. Overdag een lekker ijsje eten en de dag afsluiten met pizza. Jum! Ik ben nog nooit in Italië geweest maar wil er wel graag eens naartoe. Ook lijken Milaan en Venetië me mooie plekken om eens geweest te zijn.

Bron
Zuid-Afrika
Het liefst bezoek ik in mijn leven (bijna) alle continenten van de wereld een keer. Maar dan mag ik wel een beetje opschieten aangezien ik nog nooit buiten Europa ben geweest. Zuid-Afrika lijkt me een mooi land. En de dieren die je daar ziet lijken me prachtig!

Bron
Australië 
Door All You Need Is Love ben ik erachter gekomen hoe prachtig Australie eigenlijk kan zijn. Moet je kijken hoe mooi! <3

Natuurlijk zijn er zó veel meer plekken die ik graag nog wil zien, maar dan krijgen we wel een hele lange lijst. Waar wil jij graag nog heen?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen:

  1. wat een prachtige wensenlijst met mooie bestemmingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Italie, en zuid afrika staan ook ergens nog op mijn lijstje:P Maar eerst wil ik naar japan! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Parijs trekt mij dus niet, ik ga liever naar Berlijn!

    BeantwoordenVerwijderen