vrijdag 25 maart 2016

De handigste beauty hacks!



Bij het event van AMI afgelopen zondag stond er ook een standje van Rituals waar je onder een nieuw geurtje kon testen. De mevrouw die er bij stond gaf nog een hele goede tip om te zorgen dat je geurtje langer blijft zitten. Dit inspireerde me om een artikel te maken met beauty hacks. Lees dus snel verder als jij wilt weten hoe je ervoor kan zorgen dat je geurtje langer blijft zitten.

Zo blijf je je geurtje langer ruiken..
Ik heb al meerdere tips gekregen over hoe je je geurtje langer kan ruiken maar niks hielp mij echt. Volgens de mevrouw van Rituals blijf je het wel langer ruiken als je een beetje body crème op de plekjes smeert waar jij parfum wilt hebben, bijvoorbeeld op je polsen of hals. Door de vettigheid van de crème hecht de geur zich beter aan je huid, waardoor je hem langer ruikt. Handig!



Je wimpers lijken langer door..
Poeder! Als je een klein beetje poeder op je wimpers aanbrengt na je eerste laag en vervolgens nog een tweede laag opbrengt zouden je wimpers langer lijken. Wow!

En nog langer als..
Je je wimperkruller even warm maakt voor je hem gebruikt. Bijvoorbeeld met een fohn. Zo blijft de krul beter zitten in plaats dat je wimpers op de helft van de dag alweer in elkaar zakken.



Nooit meer naast je nagels lakken..
Als je rondom je nagels vaseline, lippenbalsem werkt overigens ook, smeert! Natuurlijk kan je dan nog wel knoeien maar je haalt het er ook mega makkelijk van je huid af. Ik ben echt groot fan van deze hack!

Minder pijnlijke voeten bij het lopen op hakken
Vorig jaar heb ik hier al een heel artikel aan gewijd maar ik wil hem hier toch nog een keer benoemen. Door het intapen van 2 tenen doet het veel minder pijn als je op hakken loopt. Haal de hakken dus maar snel weer uit de kast! Hoe en wat kan je hier vinden.

Bij welke beauty hack zweer jij?

Liefs,
Denise

                                 Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

  1. Wat een handige hacks! Je kan in plaats van bodycreme ook wat Vaseline gebruiken om een geurtje langer te laten lijven hangen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat ga ik eens proberen! Een bodylotion in combinatie met een geurtje vind ik zonde want dan verander je de geur. Vaseline daar in tegen klinkt logischer. Leuke tips meis ^^

      Verwijderen
    2. Vasaline is inderdaad ook een goede! :-)

      Verwijderen