donderdag 29 september 2016

FASHION - Dit moet jij scoren op Glamourday + kortingscodes



Zeg nou zelf, korting vinden we allemaal fijn toch? Daar speelt Glamour héél fijn op in met de jaarlijkse glamourday. Een dag waar je bij meer dan 2500 (web) winkels 20% korting krijgt. Super fijn meegenomen als je je nieuwe herfstgaderobe gaat shoppen bijvoorbeeld. Ik geef je wat tips met merken of items die ik heel fijn vind. Dit jaar valt Glamourday op zaterdag 1 oktober. Ben jij er al klaar voor?

Zo werkt Glamourday:
Op vertoon van de nieuwste Glamour - er staat heel groot Glamourday op de voorkant, valt niet te missen - krijg jij bij deze winkels 20% korting. Ook kan je bij sommige webwinkels korting krijgen, de korting vind je in het magazine, óf op internet. Let er dus wel op dat je wel de Glamour toont in de winkel, anders krijg je geen korting.

    bron foto: Instagram.com/Hunkemoller

Hunkemoller 
Hunkemoller kennen we allemaal wel, het mooie lingeriemerk die je in vrijwel elke stad wel tegenkomt. Onder andere Sylvie Meis en recent topmodel Doutzen Kroes hebben hun gezicht al aan het merk verbonden en het merk wint de één na de andere prijs in Nederland.Ze groeiend hard en zijn inmiddels al een echt begrip in achttien landen. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook de grootste specialisatieketen van Duitsland.
Maar wist je dat Hunkemoller naast de mooiste lingerie ook pyjama's en badjassen verkoopt? Heerlijk om aan te doen nu de temperaturen dalen en we massaal weer voor de kachel gaan zitten met een kop warme chocolademelk. Zaterdag krijg je met de code GLAMOUR@HKM2016 20% korting waardoor je voor niet al te veel geld er toch lekker warm bij kan zitten. Daarnaast hebben ze zelf nu ook een actie op de bh's. De 2e krijg je voor 50% korting of de 3e zelfs gratis. Hoe fijn?!








Adidas Superstars
Nooit had ik verwacht dat ik zó dol zou zijn op mijn Adidas Superstars. Maar echt, ik raad ze iedereen aan. Hoe tof is dan ook dat Adidas meedoet met Glamourday? Met de code GLAMOUR20 krijg jij 1 oktober 20% korting. En dat scheelt toch best wat op een paar schoenen :-).

Loavies
Een webshop die een tijd heel erg populair was in blogland is Loavies. Een winkel met ontzettend leuke items. Persoonlijk vind ik ze wel een beetje aan de dure kant, maar daarom is het zo fijn dat je 20% krijgt met de code GLAMNJ16.



NYX Soft Matte Lip Creams  bij Douglas
Ook de Douglas doet mee met deze leuke actie. Helaas krijg je op MAC nooit korting maar op bijvoorbeeld NYX wel. En de NYX matte lip balms móet je gewoon een keer proberen! Klik hier voor een review.

Rituals 
Oké ik moet mij zaterdag echt inhouden dat ik niet meer shower creams ga bestellen bij Rituals ( met de code GLAMOUR2016RITUALS). Want ze zijn echt véél te lekker en ik heb nog wel een flinke backup van mijn favorieten. Zeker een aanrader om eens te kopen!

Dit waren een paar van mijn tips. Hier kan je nog veel meer ( online ) winkels vinden die meedoen met deze toffe actie. Wat ga jij shoppen?

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

                                                                                                         Dit artikel betreft een samenwerking. 

1 opmerking:

  1. Jaaa de Glamour Day is altijd zo ideaal om mooie items voor een zacht prijsje te scoren, love it! En ik deel trouwens je liefde voor de matte lip balms van NYX, ze zijn zo fijn! <3

    BeantwoordenVerwijderen