dinsdag 13 september 2016

BEAUTY - MAC MehrMAC heeft zo'n 2 jaar geleden mijn beauty hart veroverd en af en toe mag ik mijzelf trakteren op een pareltje uit de MAC collectie. Aangezien mijn all time favoriet Faux zijn einde bijna nadert, besloot ik een lipstick te kiezen die er een beetje op lijkt. In de winkel werd al snel duidelijk dat het Mehr zou worden. Is dit mijn nieuwe favoriet?


Mehr is een populaire lipstick en zit dan ook in het vaste assortiment van MAC. De huls ziet er uit zoals we van MAC gewend zijn, simpel zwart en in de vorm van een kogel. Onder aan staat de naam van de lipstick.Persoonlijk vind ik Mehr een beetje een bruine kleur hebben, maar niet te bruin dat het lelijk is. In de huls nijgt hij ook wel een beetje naar roze.


Tijd voor armswatches! Bovenaan het artikel vertelde ik dat ik opzoek was naar neutrale kleur, die een beetje op Faux lijkt. Hij hoeft van mij niet hetzelfde te zijn, ik vind het juist wel leuk als hij iets anders zou zijn, maar wel met hetzelfde effect als Faux. Thuis kon ik het dan ook niet laten om de twee kleuren naast elkaar te swatchen. Links zie je Mehr, rechts Faux. Zoals je kan zien is Mehr iets bruiner en donkerder. Daarnaast heeft Mehr een matte finish en Faux een satine finish.


Maar de grote vraag is natuurlijk; hoe staat hij op de lippen? Nou zo dus! Een mooie kleur die matte opdroogt, maar niet stroef aanbrengt. De kleur omschrijf ik hier wederom weer als bruin/roze. Een perfecte kleur voor dagelijks gebruik. Niet te opvallend, maar ook niet onzichtbaar.


Conclusie;

Of hij Faux van de troon zal stoten ben ik nog niet helemaal over uit, maar ik weet wel dat ik Mehr echt een prachtige kleur vind. Het is een matte lipstick dus hij blijft wat langer zitten dan een gemiddelde lipstick van MAC, maar brengt toch makkelijk aan. Als je opzoek bent naar een neutrale kleur die niet te veel opvalt maar die je look wel af maakt dan moet je echt Mehr van MAC eens proberen.

MAC is te koop bij de counters, op de site van Douglas en in geselecteerde filialen van Douglas en Bijenkorf. Mehr kost €19,50. 

Wat vind jij van Mehr? En wat is jouw favoriete lipstick?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Mehr is één van mijn lievelingskleurtjes en ik vind hem prachtig. Hij staat jou ook erg goed :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Ik heb zelf Faux en is een van mijn favorieten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, deze ziet er heel mooi uit! Een fijne, warme kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, deze moet ik ook hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen