maandag 17 oktober 2016

BOEKRECENSIE - Liever met LefBlogs lezen vind ik heerlijk en steeds weer ben ik op zoek naar leuke blogs die ik kan volgen. Een blog dat ik al een hele tijd volg is ByDagmarValerie. Dagmar schrijft naast inspirerende artikelen ook regelmatig een recensie. Met haar liefde voor boeken en schrijven was het dan ook wachten op haar eerste boek. Toen Liever dan Lef eindelijk verkrijgbaar was kon ik het niet laten om hem direct te bestellen. Is het boek net zo leuk als Dagmar's blog?Over Dagmar
Een boek schrijven, trouwen, werken bij een uitgever, bijna dagelijks een artikel online zetten op je blog en oh, voordat we het vergeten ook nog een kind baren? Deze enthousiaste mommy to be krijgt het ondanks haar CVS en Fibromyalgie toch maar mooi voor elkaar. Iets wat al best veel zegt over haar persoonlijkheid. Doorzetten, genieten en vooral blijven dromen. Dat is wat je meekrijgt als je haar blog volgt en haar boek leest. Dagmar is een kei in haar enthousiasme overbrengen en heeft mij onbewust al veel positiever doen laten denken. Daarnaast is ze in het echt ook nog eens heel erg aardig en net zo enthousiast en vrolijk als op haar blog.Over Liever met Lef
Liever met lef is geen boek voor als je wilt lezen hoe de zoveelste hoofdpersoon haar prins op het witte paard vindt ( al is daar naar mijn mening ook niks mis mee ), maar je kan het meer linken aan een soort zelfhulpboek. Nu ben ik daar niet zo van, maar Dagmar had het boek geschreven en ik vind haar blog en manier van schrijven zo leuk dat ik het wel moést lezen. Zonder teveel te verklappen: Dagmar laat je in Liever met Lef door middel van haar eigen ervaringen en tegenslagen beseffen dat je je dromen nooit moet laten varen alleen al omdat het  geweldig is als je punten van je bucketlist af kan strepen. Ze vertelt over hoe de tegenslagen haar sterker hebben gemaakt en dat je heus niet altijd blij en perfect kan zijn. Heel inspirerend én relativerend.


Conclusie
Kan jij wel wat positiviteit gebruiken? Of wil je graag die ene droom waarmaken maar weet je niet hoe? Dan is Liever met Lef van Dagmar echt een boek voor jou. Geen suf zelfhulpboek maar een inspirerende gids voor een positiever leven waarin jij al je dromen waar kan maken. Veel leesplezier, ik ben even mijn bucketlist puntjes aan het afvinken!

Liever met Lef is voor €15,- o.a. hier te koop 

Wie heeft jouw geïnspireerd om positiever in het leven te staan en je dromen waar je te maken? 

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

7 opmerkingen:

 1. Ik en het ook nu aan het lezen, ben er tot nu toe erg positief over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Ik denk dat ik m toch snel aanschaf..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Deze staat ook noh steeds op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boeken lees ik eigenlijk alleen op vakantie. Tijdschriften lees ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al veel lof over dit boek voorbij zien komen. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als n interessant boek om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen