zaterdag 1 oktober 2016

PERSOONLIJK- Hello OctoberCliché maar waar; wat vliegt de tijd. Het is gewoon alweer oktober. Nog maar 3 maanden en we zitten alweer in 2017. We konden genieten van een lange nazomer maar de korte broekjes kunnen nu echt weer de kast in en de sjaals kunnen weer te voorschijn gehaald worden. In oktober staan er wat leuke dingen op de planning en daar vertel ik jullie graag meer over.

Ik ben zo'n iemand die alle leuke dingen tegelijk plant. September was zo'n maand dat ik niet veel op de planning had staan. Ja, school begon weer en daar moest ik natuurlijk echt weer even inkomen dus heel veel energie om leuke dingen te doen had ik dan ook niet. In oktober daarin tegen heb ik wel wat leuke dingen op de planning staan!

Het grootste 'ding' wat ik op de planning heb staan is een concert de 27e. En nu zal je denken; heb je haar weer met d'r Nick en Simon.. Nope! Dit keer ga ik naar Sanne Hans oftewel Miss Montreal. Die ik óók heel erg tof vind. Zij heeft een hele fijne variatie tussen kleine, ontroerende liedjes en nummers waar je ( en vooral zij zelf ;-) ) helemaal los op kan gaan. Zij heeft én geeft een energie, niet normaal. Wel heel tof! 

Verder ga ik nog uiteten met wat oud collega's. Wat ik erg leuk vind want ik heb destijds een erg leuke en gezellige periode gehad met onder andere deze meiden. Ook staan er nog wat avondjes met vriendinnen op de planning. Extra leuk omdat ik sommige gewoon door o.a. afstand niet zo vaak zie. Dus moeten we soms echt al maanden van te voren een avond plannen. Niet echt spontaan maarja, het is niet anders. We gaan stappen, iets wat ik ook niet zo vaak doe omdat ik er simpelweg dan nog lang last van heb. Maar ik vind het wel héél leuk om te doen dus af en toe doe ik het gewoon. En, ik heb herfstvakantie dus dan kan ik lekker bijkomen. 

Voor de herfstvakantie zelf staan er nog niet echt concrete plannen op de planning maar ook daar ga ik waarschijnlijk weer gezellig afspreken met vriendinnen, lekker bloggen, sporten, veel rust nemen en oké, ook wel voor school bezig.

Oktober, i'm ready!

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

Liefs,
Denise

                              Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen: