maandag 3 oktober 2016

HOTSPOT - Nienke's cupcakes


Als ik in bijvoorbeeld Amsterdam loop kom ik geregeld een winkeltje tegen die onder andere cupcakes verkoopt. Een super leuk iets vind ik dat. Maar, bij mij in het oosten van het land had je dat nog helemaal niet. Tot ik op Facebook opeens Nienke's tegenkwam. Een nieuw winkeltje in Enschede die naast cupcakes ook muffins en cheesecake verkoopt. Je kan er zelfs terecht voor glutenvrije producten.


 \
Ziet het er niet mega leuk én lekker uit?


Nienke heeft zelfs mini's. Zo schattig. Maar dit is niet het enige wat ze heeft. Ze maakt ook bijvoorbeeld cupcakes in de vorm van koekiemonster of pokémonballen. De foto's daarvan kan je zien op haar Facebook en op haar website.


Zelfs de menukaart ziet er leuk uit. Ik word ook helemaal vrolijk van groen/roze inrichting, de leuke quotes en de knusheid van het winkeltje.Details details, zo leuk! Voor de kinderen heeft Nienke ook iets leuks bedacht; zij kunnen hun eigen cupcake versieren.


Natuurlijk kon ik niet weg zonder een cupcake te proberen. Ik koos voor de red velvet. En oooh, die is zó lekker. Ik bezocht Nienke's met Maaike en ook zij vond deze cupcake erg lekker. En met de hartjes bovenop ziet het er ook nog erg lekker en fotogeniek uit!

Omdat de maand oktober 'borstkankermaand' is, heeft Nienke deze hele maand speciale Pink Ribbon cupcakes die net als de andere cupcakes €2,20 per stuk kosten. Alleen gaat er van elke cupcake 50 cent naar het goede doel. Zij hoopt er minimaal €200 mee op te kunnen halen. Dus als je nog wat lekkers zoekt voor bijvoorbeeld je girlsnight én het goede doel wilt helpen moet je echt even de Pink Ribbon cupcakes scoren!


Nienke's cupcake kan je vinden aan de Korte Haaksbergerstraat 15 in Enschede.
Openingstijden:
Maandag & Dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 10:30-18:00
Zaterdag: 10:30-17:00
1e zondag van de maand: 12:00-17:00


Ik vind Nienke's cupcakes echt een aanrader. Je wordt vriendelijk bediend, hebt keuze uit heerlijke lekkernijen, de prijs/kwaliteits verhouding is goed en het winkeltje ziet er ook nog eens heel erg leuk uit. Dus als je in de buurt bent, zeker even langs gaan! Ben jij wel eens bij Nienke's geweest?

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Jaaaaa de cupcake was inderdaad erg lekker! En je hebt echt prachtige foto's gemaakt hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste tijd hoor ik steeds meer over die leuke plekje! Ik ben echt DOL op zoetigheden dus ik denk niet dat het lang duurt voordat ik hier eens een bezoekje breng.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke hotspot! Cupcakes zijn mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah wat ziet het er daar leuk uit! Ik ga er zeker eens proeven.

  BeantwoordenVerwijderen