zaterdag 15 oktober 2016

PERSOONLIJK - Ik zou willen dat ik dit kanKijk jij wel eens vol bewondering naar talenten van anderen? Dingen waar anderen erg goed in zijn en waarvan jij dat eigenlijk ook wel zou willen? Niet te verwarren met jaloezie overigens maar echt bewondering. Bij Willemijn van 2wmn zag ik zo'n lijstje (klik hier)  en ik besloot ook een lijstje te maken met dingen waarvan ik zou willen dat ik ze zou kunnen.


Vroeg opstaan en dan direct productief zijn
Ik ben echt een avondmens. Ik ben 's avonds op mijn productiefst en hoe vroeg ik ook ga slapen, ik heb altijd moeite om 's ochtends uit mijn bed te komen. Laat staan om dan direct aan de slag te gaan. Ik moet écht even rustig wakker worden hoor. Maar ik zou best willen dat ik 's ochtends wat eerder uitgerust mijn bed uit kan komen en dan direct dingen kan doen waardoor ik me daar de rest van de dag niet meer druk over hoef te maken.

Leuke kleding matchen
Pinterest is echt mijn favo plek om inspiratie op te doen voor outfits. Maar stiekem zou ik willen dat ik zelf die toffe combinaties kon bedenken.

Pinterest waardige foto's schieten
En als je dan op Pinterest rondneust.. Die foto's! Zo mooi! Ik vind bijvoorbeel Svenja echt Pinterest waardige foto's maken. Wil ik ook kunnen!

Perfecte make-up looks maken
Vol bewondering kijk ik naar meiden en vrouwen die onwijs mooie make-up looks kunnen maken. Natuurlijk gaat het door te oefenen wel wat beter, maar wil je echt van die mooie looks maken als bijvoorbeeld Wies of Anneloes, dan moet je ook wel over een flinke dosis talent beschikken.

Wat zou jij graag willen kunnen?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


1 opmerking:

  1. I feel ya girl! Ik kan me helemaal aansluiten bij al je puntjes haha!

    BeantwoordenVerwijderen