maandag 20 juli 2015

Diary #10 - Eerste week van mijn vakantie!Zo, de eerste week van mijn vakantie zit er alweer op. En aangezien mijn laatste diary alweer 3 maanden geleden is, leek het me wel leuk om mijn week weer eens met jullie te delen. Wat in de vakantie trouwens ook veel leuker is, want meer dan naar school gaan deed ik doordeweeks niet echt, en dat zou een beetje eentonig worden haha. Deze week deed ik wat meer! Ik ging naar een Bloggersmeeting, keek een hele mooie film in de bioscoop en bezocht mijn favoriete stad. Kijk je mee?


Na maanden appen met wat leuke bloggers, besloten we afgelopen maandag af te spreken in Utrecht. Helaas konden er een paar niet. Maar het was erg gezellig met Sabrina, Marielle, Celeste, Eilish en Alexa! We zijn even wat winkels ingedoken en hebben wat gegeten bij Yoghurt Barn. Ik was daar nog nooit geweest, maar het was erg lekker! Sowieso vind ik Utrecht een hele leuke stad - Er is ook een Michael Kors winkel, en als je die binnen stapt, waan je je even in de hemel!-. Eerder ging ik er wel vaker heen met vriendinnen, maar ik was er al even niet meer geweest. Des te leuker om er weer een keertje naar toe te gaan! :-) 


Dinsdag sliep ik uit en deed ik irustig aan. Ik keek wat OITNB en deed verder vrij weinig. Wel ging ik 's avonds naar Enschede om met een vriendin naar de bioscoop te gaan. En de award voor de slechtste verhaallijn en tevens de mooiste film van 2015 gaat naar: Magic Mike XXL. De film is een feestje om te zien, maar als je een echte goede film met een mooi verhaal wilt zien, moet je deze even overslaan. Het was in ieder geval een geslaagde avond! :-)


Woensdag was de laatste dag dat ik gratis kon reizen met mijn studentenov voor dit schooljaar, dus daar moest ik natuurlijk even gebruik van maken! Ik besloot naar Sonja te gaan. We zaten bij elkaar op school en door een gezamenlijk schoolproject ben ik eigenlijk begonnen met bloggen. Hoe leuk is het dan om samen aan onze blogs te werken? Ik at een donut bij haar -jumjum- en ik werkte aan het nieuwe logo voor mijn site. Ook zij is heel druk bezig geweest achter de schermen. Zeker een bezoekje aan haar blog waard! :-)


Donderdag's make-up! Ik moest nog even naar de stad en besloot om even samen te gaan met mijn zusje en onze buurmeisjes. Het was lekker weer en mijn zusje trakteerde ons op een ijsje. Lief! In de bibliotheek bij ons verkochten ze afgelopen week boeken voor maar €1,-. Een koopje natuurlijk! Ik kon het dus ook niet laten om even een bezoekje te brengen. Helaas was bijna alles al weg, en zag ik nog maar 1 leuk boek. 


Vrijdag besloot ik een dagje thuis te blijven. Het was heerlijk weer en ik besloot om lekker een paar afleveringen van OITNB te kijken. Ik was erg moe dus rustig aan doen was even heel belangrijk. 

Zaterdag ben ik wel weggeweest. Ik ging samen met Loes naar mijn favoriete Nederlandse stad. Amsterdam! Ik kom er heel graag en samen met een vriendin is het natuurlijk nog leuker! We gingen even wat winkels in, picknickten in het Vondelpark ( Bucketlist!) en aten lekker én goedkoop bij een Italiaans restaurant! Ik vind dit soort dagen zo fijn! <3Zondag sliep ik behoorlijk lang uit. Zaterdag was een vermoeiende dag dus ik had echt wat rust nodig! 's Middags was het tijd voor veel knuffels,kusjes en lieve woorden  -'ik vind jou lief, Denise- '. Mijn neefjes kwamen op bezoek met hun ouders en dat vind ik altijd heel leuk! Ik ging met de oudste (3)o.a. even tekenen en we gingen samen met mijn vader de eentjes voeren. :-) 

Als de hele vakantie zo leuk is als deze week mag ik niet klagen, haha! Aankomende week doe ik het wat rustiger aan. Ik denk dat ik maar veel OITNB ga kijken hihi. Verder heb ik nog met wat vriendinnen afgesproken. Wat is vakantie toch fijn! <3

Hoe was jouw vakantie?

Liefs,
Denise 

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Wat een lekker weekje heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week! Ik heb niet zo veel uitgevoerd, haha. Vooral bankhangen en wat sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Je hebt echt leuke dingen gedaan :D Ik ben nu ook helemaal verslaafd aan OITNB hahah. Was gezellig woensdag gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk om te zien! Super tof dat je met andere bloggers hebt afgesproken. Dat is zooo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke week zeg. Tof dat je het zo goed kan vinden met Loes!

  BeantwoordenVerwijderen