maandag 13 juli 2015

Hier kan ik écht niet tegen #2Liet ik jullie eerder al deel 1 van dingen waar ik niet tegen kan zien, nu is het tijd voor deel 2. Want oooh, er zijn nog veel meer dingen waar ik niet tegen kan. Wat denk je van een bepaalde emoticon die mij echt boos maakt, of mensen die met bepaalde dingen schelden. Kijk je mee?-Deze emoticon
Het zou verboden moet worden. Gewoon verbannen uit onze samenleving. Als iemand het gebruikt baal ik heel hard dat de emoticon met middelvinger nog niet bestaat. ( Apple!!). Ik vind het gewoon zo'n betweterig ding. Kan ik niet tegen haha.  Ik heb het over deze emoticon.. Komt ie:


- OK!
Ja, OK. Ook dit vind ik vreselijk in een gesprek. Oké toegeven, heel af en toe gebruik ik het zelf ook. Als ik heel boos ben bijvoorbeeld. Of als ik gewoon te snel heb getypt..

-Mensen die met kanker schelden of het als bijvoeglijke naamwoord gebruiken
Dit vind ik gewoon zo asociaal. Ik kan er niks anders van maken. Sorry. Dat het een keer eruit floept bij iets, oké. Vergeven. Maar als je het bewust zegt bij bijvoorbeeld: 'Wat een kanker mooie jas', kan ik daar helemáál boos om worden. Echt stop hiermee.

-Mensen die op het laatste moment iets afzeggen
Dit levert echt een grote frustratie op. Bij sommigen weet ik dat die kans erin zit, en dat is allemaal buiten hun schuld en daar heb ik het dus ook niet over. Maar bij mensen die toch geen zin meer hebben of toch liever met anderen wat doen.. URGH! 

- Een jaar wachten op een nieuw seizoen van een serie
Ehm, de kans dat ik ben vergeten waar die serie überhaupt over ging is aanwezig. Waarom doen die makers ons dat aan?!

- Lipstick die raar afbladert
Want dan krijg je net zo charmante taferelen als op de foto bovenaan.  Dat lipsticks slijten is logisch, maar het is het mooiste als ze gewoon geleidelijk eraf gaan in plaats van alleen de binnenkant. Vooral als het zo'n soort is die je niet echt kan bijwerken. :-) 


Waar kan jij niet tegen?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

6 opmerkingen:

 1. Heeeeel herkenbaar. Allemaal ook! Kan me daar zelf ook enorm aan ergeren x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die knipoog smiley is bij mijn telefoon superleuk, zo jammer dat wanneer ik m stuur hij veranderd in deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg herkenbaar! Die smiley en ok. Grrrrr! Kan er ook echt niet tegen! Word dan gewoon agressief!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal mee eens, op de emoticon na haha! Die vind ik zó fout, dat ik hem juist gebruik. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan hier ook allemaal niet tegen en die emoticon TE IRRITANT!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahah herkenbaar vind die emoticon soms wel mooi omdat je er zo lekker sarcastisch van kan maken. Overigens mis ik wel de middelvinger op whatsapp haha

  BeantwoordenVerwijderen