woensdag 8 juli 2015

Kletspraatje - mooi weer, vakantie en een nieuwe serie verslavingWauw, wat was het mooi weer hè! Naast het daarvan profiteren ging ik de afgelopen dagen 2 keer uit eten, at ik veel ijsjes, had ik een diploma uitreiking van mijn moeder (hoera!),  liep ik voor de laatste keer mijn bbo en sloot ik alle lessen af waardoor ik geen tijd meer over had om te bloggen. Maar ik ben terug! Vandaag even een kletsartikeltje. Kijk je mee?


Jaaaa, ik heb vakantie! Of nouja, bijna dan. Ik heb geen lessen meer, en mijn bbo (soort van stage) heb ik ook afgerond. Donderdag moet ik alleen nog even naar school om wat dingetjes in te leveren en wat papieren op te halen en dan heb ik echt vakantie.

Dit schooljaar met ups en downs is echt voorbij gevlogen, maar ik ben wel blij dat ik nu even een paar weken geen verplichtingen heb, uit kan slapen en helemaal tot rust kan komen. Daar ben ik echt even aan toe. Wel ga ik wat leuke dingen doen zoals met vriendinnen afspreken en ik ga naar een bloggersmeeting. Daarnaast ben ik jarig ( 20!) en ga ik een weekje naar Kreta samen met een vriendin. Zodat ik weer fris kan beginnen met het nieuwe schooljaar!

Wat betreft het bloggen weet ik het nog gewoon niet. Ik kan niet zeggen dat er elke dag een artikel online komt, en aan een zomerrooster doe ik ook niet. Ik maak gewoon artikelen wanneer ik tijd en zin heb. Ik merk gewoon dat ik mezelf echt niet moet verplichten om een artikel online te zetten, want dan is de lol er snel vanaf en dat zie je dan ook terug in mijn artikelen. En ik vind leuke dingen doen nu ook wel heel erg belangrijk. Na de vakantie moet ik 20 weken stage lopen en dan ben ik in de weekenden waarschijnlijk helemaal kapot. Dus nu maar even profiteren van mijn vrijheid!

Oh, en dan nog iets. Waarom heeft niemand mij verteld dat Orange is the new black zo'n leuke serie is?! Ik zag er heel veel van voorbij komen op social media maar het leek me niet echt heel leuk. Totdat ik het maandag avond eens ging proberen! En ooooh, I like it! Nog meer kijkers hier?

Heb jij al vakantie?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?7 opmerkingen:

 1. Yay vakantie! Heerlijk geniet er van! Leuke plannen heb je voor de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap het wel, ik schrijf ook artikelen wanneer ik er zin in heb en over een zomerrooster hoor je mij niet. Ik wil gewoon bloggen wanneer mij het uitkomt! Leuk dat je naar een bloggersmeeting gaat trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon schrijven wanneer je tijd en zin hebt meid! Het is en blijft een hobby, hihi. Sowieso alvast kei veel plezier in Kreta. Super leuk eiland! En voor nu; geniet van je vakantie! Hij is verdiend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OITNB vind ik echt een stomme serie. Ik weet niet trekt mij totaal niet haha! Geniet lekker van je vakantie! Joehoe maandag is de bloggersmeeting!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blog zelf ook altijd als ik zin heb of juist inspiratie heb, dan blijft bloggen ook het leukst toch <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb alles al gezien van OITNB hahaha oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Ik zou ook geen blogschema gebruiken, als dat niet goed voelt. Jezelf de vrijheid geven maakt het juist leuker!

  BeantwoordenVerwijderen