woensdag 29 juli 2015

Is dit dan dé manier voor een betere nachtrust?
Het is geen zeldzaam gebeuren dat ik 's avonds als ik eigenlijk wil slapen nog uren wakker in bed lig. Maar waar dat door komt is me nog steeds een raadsel. Werkelijk alles heb ik geprobeerd. Tijdens opnames is er ook al door doktoren naar gekeken, maar ook hen tips helpen me niet. Gelukkig is daar Melatonine die me helpt, maar om dat nou de rest van mijn leven te slikken? Néh. Is dit dan misschien wel een oplossing voor mij lange nachten?

Met dit bedoel ik een nieuwe kussen. Voor sommigen misschien niet zo heel belangrijk, maar voor mij echt een musthave. Het liefst slaap ik ook in een bed vol kussens. Lekker zacht haha.


Zolang ik me kan herinneren, slaap ik al op hetzelfde soort kussen. Ligt opzich prima, maar iets anders proberen kan natuurlijk nooit kwaad! Ik ontving dit traagschuim kussen en aangezien slapen één van mijn grootste hobby's is, kon ik hem uitgebreid testen.

Wat vond ik ervan?

Dit kussen was een stuk harder dan wat ik gewend was. dus ik moest er echt even aan wennen. Dat werd mij trouwens ook als advies gegeven, om het minstens 10 dagen te testen. Dat heb ik gedaan en ik kan nu zeggen dat ik het oprecht een heel fijn kussen vind.

Het is niet dat ik er echt beter door slaap, daar zal ik toch echt nog een andere manier voor moeten vinden, maar ik lig wel wat lekkerder! En mocht je hem toch wat te dik of te hard vinden, kan je er heel makkelijk wat vulling uithalen door middel van de rits aan de zijkant. Super handig!

Ik ben heel tevreden over dit kussen. Nogmaals, ik slaap er niet sneller of beter van in vergelijking met een ander kussen, maar het ligt wel heel erg fijn. Ik raad dit kussen dan ook zeker aan als je op zoek ben naar een nieuwe!

Met hoeveel kussens slaap jij?

Liefs,
Denise


5 opmerkingen:

 1. Ahh klinkt echt chill! Ik heb inderdaad ook wel eens moeite met een goed kussen te vinden waardoor ik dus vaak in hotels zonder kussen slaap. Maar als deze echt vormt en alles klinkt het wel iets wat ik wil uitproberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind een hard kussen eerlijk gezegd niks, ik slaap liever op een kussen waar ik bijna in verdwijn en ook moet hij niet te dik zijn! Wel fijn dat hij lekker ligt dat is altijd positief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik slaap met 2 kussen, want 1 vind ik veel te dun! En zonder kussen kan ik al helemaal niet slapen! Deze klinkt eigenlijk wel fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik slaap zelf met 1 kussen die ik tot nu toe nog steeds te 'hoog' vind. Bij Ikea waren ze een stuk minder dik dan ik dacht, maar ik vind het juist lekkerder als mijn hoofd een beetje verdwijnt in een kussen, haha! Moet na bijna 4 maanden dus nog steeds wennen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik slaap heel vaak niet op mijn kussen, kan dan vaak mijn draai niet goed vinden. Maar deze klinkt wel erg fijn, omdat hij vorm naar hoe je ligt :)

  BeantwoordenVerwijderen