zaterdag 12 september 2015

7 facts about me2 weken geleden werd ik getagd door Chris voor The Versitile Blogger Award. Je moet dan 7 feitjes over jezelf zeggen en andere bloggers nomineren. Aangezien ik niet meer zo fan ben van die blogger awards besloot ik er gewoon een '7 facts about me' van te maken. Kijk je mee?

1. Ik vind het heerlijk om te 'spelen' met make-up en lang bezig te zijn met een mooie look, maar ik vind het ook héél fijn om geen make-up op te hebben, of een heel klein beetje.

2. Ik zou je niet kunnen uitleggen wat buitenspel is, en je moet me ook geen bal voor de voeten leggen en verlangen dat hij in het juiste doel terecht komt, maar ik vind het heel leuk om een voetbalwedstrijd te kijken. Voor welke Nederlandse  club ik ben? Heracles natuurlijk! Toen ik nog een stuk jonger was had ik al een kidscard. Dan mocht je een paar keer naar een wedstrijd. Ik zal niet 2x in de maand zo'n duur kaartje kopen, of een jaarkaart van een paar honderd euro, maar als het kan ga ik graag mee naar een wedstrijd. Volgende maand ga ik ook met mijn vader naar Heracles- Ajax. Zin in! :D 

3. 'Vroeger' verslond ik echt boeken. Een paar boeken uitlezen in één week was geen uitzondering. Nu vind ik het nog steeds heel erg leuk - binnenkort kunnen jullie een boekartikel verwachten- maar nu zit ik echt in zo'n leesdip. Ik vind dat zo jammer en frustrerend. Ik vind het heerlijk om mezelf in een boek te verliezen.


4. Ik heb nog nooit gerookt. Ik vind het zo zonde van je geld. En daarbij stinkt het ook nog én is het gewoon slecht voor je gezondheid. Ik voel de behoefte ook niet echt om het te proberen. En ik vind het ook alles behalve 'stoer' eigenlijk. Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat 'ie doet, maar ik blijf nee zeggen tegen een sigaret. Hetzelfde geldt trouwens voor drugs. Moet ik ook echt niks van hebben. Braaf hè?

5. Eerder gaf ik bar weinig om mijn uiterlijk en met name mijn haar. Het was wel echt de basisschool periode hoor, maar mijn moeder moest me echt dwingen om mijn haar te borstelen. 's ochtends deed ik het natuurlijk wel, maar om het vaker dan 1x te doen vond ik gewoon dikke onzin. Nu is dat wel anders, haha.

6. Ik heb een haat-liefde verhouding met het fenomeen 'schoenen kopen'. Ik heb zo rot voeten. Ik zie er elke keer weer tegenop om nieuwe schoenen te kopen, puur omdat ik nooit een leuk paar vind die mij ook echt goed past. Maar stiekem vind ik schoenen wel heel erg leuk. Lastig lastig.

7. Het aller vieste wat er bestaat qua eten vind ik paprika. Ik heb daar zo enorm hekel aan en vind het zo ongelofelijk smerig. Ik proef het ook direct als er ook maar iets in een gerecht zit. En ga het dan ook echt niet meer eten. Paprika chips ( dus paprika kruiden) vind ik daarin tegen dan wel weer lekker. Maar dat smaakt helemaal niet naar paprika. :-)

Liefs,
Denise

7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je (in een andere vorm) toch nog zeven feitjes hebt verteld! Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Paprika vies?! Nee joh, ik eet dat rauw haha. Lekker! Leuk om zo wat meer over je te weten te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal eens met 3 & 4. Ik hou ook erg van lezen, vooral chicklit & ik zal echt nooit gaan roken. Alleen de geur al, blegh. En met paprika, ik ben er ook geen grote fan van - geef mij maar prei, champignons, ui of courgette. Zelf ben ik echt asportief, maar vind het wel tof om te kijken. Ook voetbal: ik heb geen clubvoorkeur, maar kijk altijd Oranje (al heb ik daar de laatste tijd wat minder zin in gezien de resultaten).
  Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen