donderdag 3 september 2015

HNTM is weer begonnen - en ik vind het nog leuk ook!-Één groot voordeel van het einde van de zomervakantie is dat veel leuke programma's weer terug op tv komen. Vanavond begint Expeditie Robinson en afgelopen maandag zagen we weer wat meisjes die hun grote droom na willen jagen. Model worden. Over dat laatste, Hollands Next Top Model wil ik het in dit artikel hebben. Kijk je mee?Ten eerste, je denkt misschien huh, maar waarom zet je zo'n post niet op dinsdag online? Iets met drukke week, op tijd willen slapen en spoilers :-). En zo'n reminder in het midden van de week kan ook best handig zijn. Toch?

Maargoed de uitzending! Allereerst werden er héél erg veel meisjes verzameld in een grote loods. Al die meiden hebben één gemeenschappelijke droom: model worden. De nieuwe Doutzen, de opvolger van Romee Strijd. Ja, dat lijkt ze wel wat.

Na een strenge selectieronde, je mag vooral niet suf kijken, bleven er 12 meiden over. Deze meiden zouden het helemaal in zich hebben om model te worden. Dachten ze. Tot de beroemde en beruchte make-over kwam. Ultiem leedvermaak. Drama ten top. Vooral bij ene Eline. Eline zou namelijk nog liever voor een trein springen dan dat ze haar haar zou afknappen. Auch. Verkeerde opmerking. Ik en met mij nog vele anderen lieten merken dat zo'n opmerking echt niet kon. Gelukkig voor ons moest ze direct naar huis omdat ze haar haar ècht niet wilde afknappen. Doei doei!

Genoeg over de uitzending zelf, die kunnen jullie natuurlijk ook zelf kijken. Wat vind ik ervan?
Wat een drama. Nu al. Maar ooh waar smul ik daar stiekem van. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het onwijs knap dat mensen zo voor hun droom willen gaan en er alles voor over hebben - behalve Eline dan..-. Maar soms zijn ze zo overdreven! Neem nou dat haar, ik zou het ook niet prettig vinden om mijn haar af te knippen, maar na 9 seizoenen weet je gewoon dat dat eraan zit te komen als je mee doet aan zo'n programma. Hoort bij het vak zullen we maar zeggen :-).

Ik ben heel benieuwd naar de volgende afleveringen! Voor wie ben jij?

Liefs,
Denise


1 opmerking:

  1. Vind HNTM ook echt super leuk om te kijken! Vind ze allemaal heel goed, zou niet weten wie te kiezen eigenlijk.. :)
    Fijn weekend, Isabella http://isafashionebella.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen