maandag 31 augustus 2015

Diary #11 - Zac Efron, lunchen en stageIk heb even een dagje overgeslagen, maar dat komt omdat ik graag een diary wilde maken van de afgelopen week. Mijn leven is absoluut niet interessant genoeg om elke week zo'n artikel te maken. Maar de afgelopen week heb ik toch wel veel leuks en spannends gedaan. Zo ging ik 2 keer lunchen/brunchen, waaronder 1 keer o.a.  met één van de bekendste bloggers van Nederland. Ging ik naar de nieuwste film met Zac Efron in de hoofdrol en nam ik mijn beste vriendin mee uiteten. Kijk je mee?Maandag was officieel gezien mijn laatste vakantiedagje. Ik moest 's morgens even naar de dokter, 's middags kwamen mijn neefjes en 's avonds was het tijd om even gezellig bij te kletsen met vriendinnen! Oh, en tussendoor probeerde ik vooral heel veel rust te pakken want ik was eigenlijk nog steeds onwijs moe van de vakantie en het Votown Festival waar ik een dag ervoor was geweest. Desondanks was het wel een hele leuke dag! Ik kon het ook niet laten om mijn nieuwste ESSIE lakje op de foto te zetten. Binnenkort te zien op de blog!Dinsdag moest ik na 1,5 maand weer eens naar school. We kregen wat uitleg en spullen mee voor stage. Omdat dat pas aan het einde van de middag was, besloot ik om eerst nog even te lunchen en wat winkels te bezoeken in Hengelo met een vriendin. Stiekem wilde ik gewoon nog geen afstand doen van mijn vakantie, haha!


Woensdag was dan mijn allereerste stagedag. Super spannend natuurlijk, maar bovenal heel erg leuk! Ondanks dat ik geen 'nee' tegen nog wat weekjes vakantie zou hebben gezegd, had ik wel erg veel zin om stage te gaan lopen. Ik wilde vroeger altijd juffrouw worden op een basisschool. En ondanks dat ik daar vanaf ben gestapt is een stage op zo'n ( speciale) basisschool natuurlijk erg leuk en leerzaam! Én mijn Douglas bestelling inclusief MAC lipstick kwam binnen deze dag! Een review kan je hier lezen.


Donderdags hebben we terugkom dag. Op deze dag hebben we ook gewone vakken als nederlands, engels en rekenen. Maar afgelopen week was ik lekker vrij! De leraren waren druk met de introductie dus konden ze ons geen les geven. Hè, wat vervelend nou. Ik ging die dag 2x de stad in en belande 's avonds nog even met mijn vader op het terras.Mijn beste vriendin was voor de vakantie geslaagd voor haar opleiding én haar rijbewijs en dat verdiend natuurlijk een cadeautje. Dus gingen wij gezellig uiteten bij een nieuw restaurantje in Enschede. We waren er al eens in Tilburg geweest en dat was ons erg goed bevallen. Daarna gingen we nog even wat drinken in Hengelo, voor mijn verjaardag een paar weken terug. Vervolgens ging ik nog even Almelo in met een andere vriendin. Er was wieleronde maar wij vonden er echt niks aan dus gingen maar snel weer naar huis!Zaterdag sliep ik lang uit, en ging ik 's middags even met mijn nicht naar Hengelo.
Voor mijn verjaardag  kreeg ik van een vriendin een bioscoopbon. We gaan vaak samen naar de bioscoop dus je begrijpt dat die bon niet heel lang in de kast bleef liggen. We besloten  om naar de nieuwste Zac Efron film te gaan. We Are Your Friends, - wat geregisseerd is door Max Joseph van Catfish- is echt een onwijs leuke film! Daarna gingen we nog even wat drinken in de stad. Ondertussen speelde Heracles- Fc Twente en je begrijpt dat het bij het doelpunt voor Heracles erg gezellig was op het terras. Bij het tweede doelpunt zaten we al op de fiets. Maar het bleef nog lang onrustig bij mij in de buurt ;-).Zondag was een dag waar ik stiekem al een tijdje naar uitkeek. Ik zou namelijk samen met nog 9 andere bezoekers gaan brunchen met Cynthia aka MissLipgloss in Zwolle. Het was echt super gezellig. Iedereen was super aardig, het eten en het drinken was goed en we kregen een goodiebag waar je echt U tegen zegt. ( o.a. Chloé parfum die ik al heel lang heel graag wilde hebben, RT kwasten, Renewed hope in a jar en nog véééle andere cadeau's.) Een erg geslaagde dag dus!


Zoals je kan merken zitten er niet zoveel foto's in deze diary. Heel stom, maar ik vergeet gewoon foto's te maken. Dan lig ik 's avonds in bed en dan denk ik oops... Maar deze week was in ieder geval wel heel erg leuk en vooral erg druk. Aankomende week heb ik de hele week stage en van het weekend staat er een keer helemaal niks gepland. Ook wel eens fijn. Lekker uitrusten. Het is nu bijna half 10 en ik ga zo lekker slapen. Morgen gaat de wekker weer vroeg! Geniet van je week <3

Hoe was jouw week?

Liefs,
Denise

6 opmerkingen: