zaterdag 22 augustus 2015

Update - Einde vakantie, bloggen & stage!Wow, de vakantie zit er alweer bijna op. Ik ben net een paar dagen terug van mijn vakantie in Griekenland, waar je maandag meer over kan lezen. Morgen ga ik de vakantie goed afsluiten met het Votown concert in Volendam. Super veel zin in! In dit artikel vertel ik wat meer over mijn zomervakantie en hoe ik nu verder ga met bloggen in combinatie met mijn school en stage. Kijk je mee?Een nieuwe school is natuurlijk altijd wennen. Ik ging van een saaie havo opleiding naar een interessante opleiding op het mbo. Ondanks dat het iets onder mijn niveau was en ik dus wat minder tijd hoefde te steken in het leren van toetsen dan op de havo was ik aan het einde van het jaar echt kapot en zeer toe aan vakantie. Ik heb vooral in het begin veel afgesproken met vriendinnen. We hebben leuke dingen gedaan en bijgekletst. Toen de meeste vriendinnen op vakantie waren of druk waren met andere dingen heb ik goed mijn rust gepakt. Gewoon heerlijk de hele dag tv kijken en bloggen en vooral uitrusten. Met als afsluiter natuurlijk de 8 dagen Kreta en het Votown concert. Heel fijn!

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, kwam er niet meer elke dag een artikel online. In plaats daarvan om de dag. Ik miste een beetje de blog flow en aangezien het vakantie was en vaak de zon scheen, werd de blog gewoon een stuk minder bezocht. Ik vond het zonde om dan elke dag een artikel te plaatsen waar ik veel tijd in had gestoken terwijl toch bijna niemand het las. En eigenlijk... beviel me dat wel. Woensdag begint mijn stage en dat betekend dat ik 4 dagen in de week daar heel druk mee ben. Op donderdag heb ik terugkom dag en zit ik dus op school. Daarnaast moet ik natuurlijk ook nog opdrachten daarvoor maken. Waar ik in mijn vrije tijd ook nog heel druk mee ben.

De schooldagen waren voor mij al heel vermoeiend, en ik weet bijna zeker dat stage nog veel meer van mij gaat vragen. Dat geeft niet, want het lijkt mij allemaal heel leuk en het zeker waard. Maar dat betekend wel dat ik minder tijd en energie heb voor mijn blog. Ik wil mij namelijk volledig inzetten voor stage en het is dus niet de bedoeling dat ik 's nachts nog artikelen moet typen voor de volgende dag terwijl dat mijn wekker weer vroeg gaat. Dat zou de kwaliteit van de blog er ook niet beter op maken. Maar ik vind bloggen ook véél te leuk om er mee te stoppen. Dat ga ik dus zeker niet doen. Mijn plan voor nu is om het te laten zoals het in de vakantie was. Dus om de dag een artikel. Ik kijk het eerst even een tijdje aan hoe dat gaat. Misschien moet ik noodgedwongen dan nog wat minder posten, of misschien gaat het juist wel heel goed en komen er toch nog wat artikelen bij. Dat is dus nog even afwachten!

Ik moet in ieder geval dinsdag sinds een lange tijd weer naar school om mijn spullen op te halen voor de stage die woensdag begint. Ik vind het natuurlijk best spannend, maar heb er wel heel veel zin in.

Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en ik wens jullie veel succes in het nieuwe schooljaar! :-)

Wat zijn jouw plannen voor dit jaar?

Liefs,
Denise

1 opmerking:

  1. Mooi dat je een fijne vakantie hebt gehad, hoop echt dat alles goed gaat straks met je stage en school. Je moet je blog niet zien als een verplichting je moet het doen omdat je het leuk vind :)

    BeantwoordenVerwijderen