maandag 24 augustus 2015

Ik ging op vakantie naar Chersonissos!Toen mensen hoorden dat ik samen met een vriendin naar het beroemde en beruchte Chersonissos zou gaan moesten ze meestal lachen. Groot gelijk, er zijn namelijk nogal wat vooroordelen over de plaats in Kreta. En ik ben zo'n persoon die dat nooit in mijn leven zou gaan waarmaken. Toch leek het me heel erg leuk om een keer mee te maken, zo'n jongeren vakantie. Op naar een weekje zon, zee, strand en veel cocktails dus! In dit artikel vertel ik hoe het was. Kijk je mee? :-)
Het begon al met een nachtje doorhalen want we vlogen om iets voor 5 's nachts. Wat eigenlijk wel super fijn was, want zo hadden we de hele dag nog! Na een vlucht met prachtig uitzicht konden we rond 12 uur in onze kamer terecht. De vakantie kon beginnen!


We gingen met GoFun Jongerenvakantie's waardoor we 2x een kroegentocht en een Dutchnight hadden. . Hartstikke gezellig en leuk :-)Verder gingen we vaak 's avonds ergens wat drinken. - Cocktails!- en lagen we overdag heerlijk aan het zwembad bij ons hotel of bij Starbeach. Wat overdag zeker een aanrader is. Het is daar zo mooi! 's Avonds zijn we daar nooit geweest, dus daar kan ik niks over zeggen.En de vooroordelen over Cherso? Jep, die zijn wel een beetje waar. Maar ik denk dat je hetzelfde ziet als op de andere plekken waar veel jongeren hun vakantie vieren. Het valt dus allemaal best mee. Al viel onze mond soms wel open van verbazing van wat leeftijdsgenoten deden. Ach, ik ben gewoon niks gewend :-).Wat wel opviel waren de vele katten en honden die er liepen. Zo lief!En om de vele nep designer spullen kon je ook niet heen. Een tas van Chanel voor €100,-? Zéér geloofwaardig! Oh, en een tas van Micheal Kors voor maar €40,-? Waarom niet?


Ondanks dat het ook wel heel fijn is om weer thuis te zijn. Normaal te kunnen eten - in plaats van alleen maar komkommer, tomaat en pasta-, en water uit te kraan te drinken, mis ik de daagjes aan het water en de avonden feesten stiekem wel heel erg. Wanneer kan ik terug?

Ben jij wel eens naar Cherso geweest?

Liefs,
Denise

16 opmerkingen:

 1. Nog nooit in Cherso geweest maar wel Mallorca een aantal jaar geleden, ze waren daar toen Zon Zuipen Ziekenhuis aan het opnemen haha.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mallorca lijkt me ook leuk met vriendinnen. Ik ben er 2 keer met mijn ouders en zusje geweest. Prachtig eiland! Lijkt me grappig om die opnames te zien. Gebeuren heftige dingen haha!

   Verwijderen
 2. Wat leeuk! Vind ook echt dat je een jongerenvakantie moet hebben meegemaakt. In Cherso ben ik nog nooit geweest, in Albufeira, El Arenal en Kos wel, allemaal aanraders mocht je nog een keertje willen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa. dat vind ik dus ook! Oeeh, wat leuk dat je daar bent geweest. Cherso is ook zeker een aanrader :-)

   Verwijderen
 3. Klinkt als een erg gezellige vakantie, mooi dat je ervan genoten hebt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben er een aantal jaar terug geweest en het was erg gaaf! heb je nog een MK tas gescoord trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ze zagen er echt heel erg nep uit. Dat vind ik heel lelijk haha. De letters klopten ook niet met de echte.

   Verwijderen
 5. Leuk! Ik ben er nog nooit geweest, misschien toch eens naar kijken, haha! Ik wilde je ook even laten weten dat ik je genomineerd heb voor The Versatile Blogger Award! Kijk voor de info op:
  https://chrisschoonens.wordpress.com/2015/08/25/the-versatile-blogger-award/
  Ik hoop dat je hem gaat invullen, maar het is natuurlijk geen verplichting! Laat je het me even weten als je hem hebt ingevuld? Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt de moeite waard! Ah, thanks voor de nominatie! Ik zal hem wel even invullen :-)

   Verwijderen
 6. Leuke vakantie gehad zo te lezen! Ik ben nog nooit naar Cherso geweest. De wens om weer normaal te eten en drinken thuis herken ik helemaal. Daar had ik afgelopen vakantie ook erg last van. Ik werd gek van fastfood en pizza haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader om eens heen te gaan! Haha ja. Ik leefde vooral op komkommer en tomaat ( en cocktails..). Ook niet echt gezond dus haha :-)

   Verwijderen
 7. Nope, maar ik zou het ook noooit kiezen! Er zijn ook genoeg mooie plekken waar niet zoveel jongeren rondhangen. Ook al ben ik ook niet zoals de meeste mensen op cherso, toch zou ik er niet heen gaan. Wil er überhaupt niks van zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieder zijn eigen ding! Ik vond het 3 jaar geleden - mijn laatste vakantie voor deze- maar saai 's avonds. En was blij dat we nu wat konden doen. Ik vond het juist met de jongeren erg gezellig :-)

   Verwijderen
 8. Ziet er super fijn uit! Mooi dat je een leuke vakantie hebt gehad. Zelf nog nooit geweest, maar wie weet ooit nog is! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een dikke aanrader Mel! Anders ga ik wel met je mee, haha!

   Verwijderen