donderdag 20 augustus 2015

Spam je blog! #6
Yaaay, het is weer tijd voor  spam je blog! Ik blijf het onwijs leuk vinden om nieuwe blogs te ontdekken en daar is zo'n artikel als dit de uitgelezen kans voor!
Spam jij mee?
Dus je mag:

Je blog of webshop spammen in je berichtje
* Je social media kanalen noemen


Normaal is het natuurlijk not done om je url in je berichtje te zetten, maar vandaag mag het dus wel! 

Liefs,
Denise

8 opmerkingen:

 1. Yay leuk! Ik ben Eilish, 21 jaar en blog met veel plezier op http://www.artisticstateofmind.nl Een blog vol met dingen die ik leuk vind. De laatste tijd veel persoonlijke dingen en ik merk dat ik dat ook bij andere erg waardeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Mijn blog heet http://theblognextdoor.nl en hier deel ik een stukje van mijn leven. Eigenlijk alles dat ik wil delen, deel ik :). Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haaii,

  Ik blog al een flinke tijd op www.suchthing.weebly.com. Mijn blog gaat over lifestyle, beauty en fashion. Als je het leuk vind, mag je natuurlijk altijd een kijkje nemen. Op mijn blog zijn ook mijn social media accounts te vinden.

  Liefs,
  Nadeche

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog schrijf ik om de dag een artikeltje gerelateerd aan beauty/fashion/lifestyle/mezelf. DIY's, recepten, outfits, persoonlijke kletspraatjes: je vindt het er allemaal terug! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een studente met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog (http://www.thatkindofvibe.wordpress.com) lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik probeer voor de tweede verjaardag van mijn blog 100 volgers (via bloglovin') te halen en ik ben er bijna! Ik kan alle hulp nog gebruiken. Je kan mijn blog volgen via https://www.bloglovin.com/blogs/thatkindofvibe-13989398.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi, ik ben Aysa, 12 jaar en ik uit mijn passie voor schrijven door middel van mijn blog: https://missyblueeyes.wordpress.com. Ik blog voornamelijk over lifestyle, how-to's, hersenspinsels, dingen die me bezig houden en mijn leven. Omdat ik nog niet zo lang bezig ben staan er nog niet heel veel artikelen online, en ook het aantal volgers is klein, dus alle hulp is welkom! <3

  X Aysa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Http://yonivanekkendonk.blogspot.nl Ik blog over mijn verstandelijke beperking! Nemen jullie een kijkje?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Http://yonivanekkendonk.blogspot.nl Ik blog over mijn verstandelijke beperking! Nemen jullie een kijkje?

  BeantwoordenVerwijderen