zaterdag 8 augustus 2015

It's My Birthday!Yaay, ik ben jarig! Ik ben 20 jaar geworden. En dat betekend dat ik officieel geen tiener meer ben. De tijd vliegt echt voorbij!


Vannacht heeft een vriendin bij me geslapen zodat ik niet alleen zou zijn op de ochtend van mijn verjaardag. Ik wil me wel een beetje jarig voelen haha!  Mijn ouders en zusje komen namelijk aan het einde van de middag/vanavond pas terug van vakantie. En helaas zijn de meeste vriendinnen ook nog op vakantie. Balen! Gelukkig komt er vanmiddag nog een vriendin langs en morgen komt de familie.

Eet je samen met mij een virtueel stukje taart? Ik heb Oreo taart gemaakt. Zo lekker, jumjum!
Het cadeautje van mijn ouders heb ik al gekregen: Een concertkaartje voor het concert van Nick en Simon in Paradiso Amsterdam in oktober. Zo leuk, - al moest ik stiekem wel even smeken of ik dat mocht krijgen, maar ik wist anders écht geen leuk cadeau en mij kan je gewoon het blijst maken met een concertkaartje :-) -

Ik ga er een leuke dag van maken. En jullie wens ik een héél fijn weekend!

Liefs,
Denise


7 opmerkingen: