dinsdag 4 augustus 2015

Nieuwe telefoon goodiesMijn telefoon is mij echt heilig. Als ik vrij ben is er zelden een moment dat ik appjes niet binnen een uur beantwoord. Mijn telefoon zit aan mijn hand vastgeplakt en ik kan moeilijk zonder. Als je hem praktisch áltijd vast hebt, dan valt hij natuurlijk ook wel eens en moet hij vaak opgeladen worden. Dus toen GSMpunt mij benaderde of ik wat telefoon accessoires  wilde uitzoeken, kon ik dat niet weigeren. Kijk je mee naar wat ik ontving?


Oops! Een tijdje terug is de oplader van mijn iPhone 5c kapot gegaan. Ik snap nog steeds niet hoe het kan, maar ik had dus echt een nieuwe, goede oplader nodig. Daarom koos ik om een oplader te ontvangen. Hij heeft 2 delen, wat ik heel fijn vind, zodat ik hem, bijvoorbeeld op school of in de trein ook aan mijn laptop kan opladen. Ik heb de oplader nu een tijdje getest en hij werkt heel goed. En véél beter dan de goedkope opladers die ik ook al eens heb gehad en die binnen een week weer kapot waren. En die daarbij niet goed zijn voor je telefoon! Score!Het tweede producht wat ik ontving was dit Otterbox hoesje. Ik liet me verrassen en kreeg een heel stevige case in een kleur die perfect bij mij past. Hij past goed om mij telefoon en geeft mij wel een veilig gevoel, aangezien ik mijn telefoon best vaak laat vallen. Wel is hij wat dikker. Daar moet je van houden :-)

Als ik ooit weer iets nodig zou hebben zou ik zeker bestellen bij GSMpunt. En dat meen ik oprecht. De levering is snel en de producten zijn van goede kwaliteit. Je hebt er een ruime keuze aan producten, Van opladers tot Galaxy A3 hoesjes .  Zeker een aanrader dus! 

Heb jij al eens wat besteld bij GSMpunt?

Liefs,
Denise


2 opmerkingen:

  1. Otterbox heeft hele fijne en stevige hoesjes! Mijn telefoon is ook echt heilig dus wil hem ook goed beschermen tegen mijn eigen onhandigheid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dat het een goed stevig hoesje is, soms best moeilijk om te vinden. En een oplader is altijd fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen