woensdag 23 september 2015

Fashion wishlist herfst' 15

Geen titel #9Het regent met bakken uit de hemel, af en toe laat een flits zich zien en een sjaal is geen overbodige luxe meer. Het wordt herfst in Nederland. Tijd om mijn garderobe weer een opfrisbeurt te geven. Ik vermaakte me op een grauwe, vrije dag met een boel webshops en Pinterest om wat inspiratie op te doen. Zoals je kan zien zijn het best nog wel zomerse kleurtjes maar dat vind ik ook in de herfst en winter gewoon leuk :-)Schoenen
Deze laarsjes van Schuurman Schoenen vind ik zo leuk! Mijn bruine laarsjes met hak zijn echt aan het verslijten en kunnen eigenlijk niet meer. Ik vind dit wel een erg leuke vervanger. Maar eigenlijk moet ik eerst opzoek naar laarsjes zonder hak. Maar die zoektocht moet ik nog maar even voortzetten :-)

Horloge
Hoe mooi is dit horloge. Ik raakte opslag verliefd toen ik hem zag. Cluse heeft sowieso heel erg mooie horloge's. Dit is een heel subtiel exemplaar. Vooral dat roze in combinatie met de rosé gouden details vind ik prachtig. Hij kost alleen €89,99 wat ik knap wat geld vind.

Witte blazer
Ik ben echt al jaren op zoek naar dé perfecte witte blazer. Maar tot nu toe heb ik er nog geen één gevonden die mij als gegoten zit. Misschien is deze van de Only wel degene die ik zoek? Snel eens gaan passen!

Zwart blousje
Mijn favoriete kledingstuk uit mijn eigen kast is een marine blauw blousje die ik een tijdje terug kocht bij de h&m. Hij zit goed en ziet er leuk uit. Eigenlijk wil ik wel meer blousjes hebben. Deze is wel anders dan ik al heb, maar dat vind ik juist wel leuk :-)

Spijkerbroek
Ik hou echt van lichte spijkerbroeken. Ik ben een beetje bang dat deze wel een beetje koud zou zijn in de herfst en winter maar ik vind hem wel erg mooi. Ik vind het leuk om donkere broeken af te wisselen met zo één als deze.


Welke fashion item staat er nog op jouw herfstwishlist?

Liefs,
Denise

9 opmerkingen: