maandag 14 september 2015

Sleek Face Form Contouring & Blush PaletteIk liet je een hele tijd geleden  in dit artikel al zien dat ik een palette van Sleek bestelde. Het is klein palette met een mooie bronzer, highlighter en blush. Super handig om mee te nemen dus! Spoiler: de blush is niks minder dan de beroemde Rosé gold! Kijk je mee naar dit mooie palette?
Het palette is klein, waardoor hij erg makkelijk in de hand ligt. Een groot pluspunt voor als je hem mee wilt nemen. Aangezien er ook nog een grote spiegel bij zit. Hij bevat verder een matte bronzer, een glowy highlighter en de beroemde Rosé Gold blush.


Kijk hoe goed het pigment is. Rosé gold heb ik stiekem ook 'los' maar in zo'n palette is hij ook wel erg handig. Ik vind het heel fijn dat de bronzer matte is. Een bronzer met veel glitter vind ik niks. De highlighter is perfect. Niet te veel glans, niet te weinig. En Rosé Gold heeft vanaf het eerste gebruik mijn hart gestolen. Het lijkt een gewone roze blush, maar als je in de zon komt, of er licht op laat schijnen zie je subtiele gouden glitters. Pretty!


Naar mijn mening geeft dit palette een heel mooi effect. De eerste keer dat ik de bronzer gebruikte leek hij erg oranje. Later blijkt dat ik gewoon veel te veel had opgedaan. Daar moet je echt mee uitkijken, want dat gebeurd wel snel met deze bronzer! Wat je er ook heel goed mee kan, is shapen. Maar dat laat ik lekker aan iemand anders over. :-)

Het palette is te koop voor €13,49 bij o.a. Makeupmusthaves

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,
Denise


15 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi effect zeg! Ik heb dit palette al regelmatig zien liggen en twijfel steeds om hem mee te nemen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi effect, ben nog steeds nieuwsgierig naar dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi palette. Ook zeer handig voor op reis, omdat je alles in 1 hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Deze wil ik eigenlijk ook nog aanschaffen, en nu ben ik overtuigt <3 haha. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die blush ziet er goed uit! Shapen ben ik zelf ook nooit zo goed in haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa hij is echt prachtig! Ik laat dat ook liever aan iemand anders over haha :)

   Verwijderen
 6. Vind het echt zo'n mooi palette, hij staat ook al erg lang op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen