maandag 21 maart 2016

EVENT - AMI Beauty EventDe meeste events zijn in het westen. Dat is voor mij soms gewoon erg ver, vooral als het op een doordeweekse avond is, is het lastig om te gaan. Ik vond het dus ook heel leuk dat ik gisteren samen met Maaike naar een event van AMI kappers mocht. Deze vond plaats in de Deventer Schouwburg en dat is voor mij nog geen half uur met de trein. Score!

Bij binnenkomst viel direct op dat iedereen wel érg goed gestyled was. Perfecte make-up, haar waar ik alleen maar van kan dromen... Kwamen wij aan met ons door de regen verpestte haren. We waren overduidelijk wél op de goede plek. Dit moest wel een event van kappers zijn. Maar dat we er niet meer zo beeldig uitzagen maakte het niet minder leuk, we waren enthousiast en benieuwd naar de stands en vooral naar de show. Let's go!
Maar eerst een smoothie! Die vind ik dus echt heerlijk, maar drink ik heel weinig. Extra leuk dat er hier een kraam stond :-).Op naar de stands! Er was onder andere een stand met merken die ze bij de Douglas verkopen. Bijvoorbeeld Clinique en Benefit. Benefit heeft nu ook een zelfbruiner die je net als make-up gewoon op je huid moet wrijven. Je bent na gebruik duidelijk een stuk bruiner maar het ziet er toch heel natuurlijk uit. Het leek makkelijker dan een spray, maar toch durf ik niet zo goed zelfbruiners te gebruiken uit angst voor vlekken of een te donker effect.


Fred van Leer presenteerde de show die we later die middag bezochten. Je kon van te voren ook nog even met hem op de foto, wat we natuurlijk niet oversloegen. Wat een geweldige man is Fred! Mijn camera deed een beetje gek waardoor deze foto met de telefoon is gemaakt.

Op het naar de show. We hadden gewoon een soort modeshow verwacht, maar het was veel leuker! We zaten met z'n allen op het podium en tussen ons in stonden banken waar een model op zat. Dat waren er in totaal 5. Elke bank stond voor een wereldstad. Het model liet een dans zien waarna er andere modellen opkwamen waarbij de kleding en het kapsel geïnspireerd waren op de desbetreffende stad.


TokyoParijs


Berlijn


AmsterdamLondenEr waren verder nog stands van onder andere Rituals en Ivy. En ook stond er een stand met allemaal hele leuke kaarten,notitieblokjes en kalenders. Dit vind ik nou echt zó leuk!


Ik kocht deze 5 kaarten. Ik vind het leuk om ze op mijn kamer neer te zetten of als decoratie voor een foto te gebruiken.  Hier kan je ze ( of andere natuurlijk!) ook bestellen. Ik ben in ieder geval enthousiast! 

Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Nog even een selfie in de trein haha! :-)


Ik heb een super leuke middag gehad met Maaike. We hebben voor het event nog even outfitfoto's gemaakt. Doodeng, maar woensdag komen ze online! :-) 

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

10 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk verslag heb je ervan gemaakt, Denise! En extra leuk om het voor mij terug te lezen haha. En je hebt ook onwijs mooie foto's gemaakt zie ik :) Ben benieuwd naar het artikel over je outfit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een tof verslag en gave producten he! love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat gezellig! Leuk dat jullie samen zijn gegaan :)
  De kaartjes die je gekocht hebt zijn erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, wat gaaf en mooi! Super leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen