zondag 13 maart 2016

MAC Pro longwear concealer
MAC is mijn beauty hart aan het veroveren. Steeds meer make-up producten koop ik van MAC, en toen ik een nieuwe concealer nodig had, was de keuze dus ook niet zo moeilijk. Ik had veel goede verhalen gehoord en gelezen over de Pro longwear concealer dus besloot ik om een bezoekje aan de Bijenkorf te brengen om een concealer te kopen.


 Anders dan bij de andere concealers die ik ooit heb gebruikt, zit de MAC pro longwear concealer in een pompverpakking. Iets waar ik nog wel aan moet wennen, juist omdat ik een 'lipgloss' applicator heel handig vind werken. Wel is een pompje hygiënischer. Went vanzelf wel!

Voor de rest heb ik op de verpakking niks aan te merken. Hij is doorzichtig waardoor je de kleur ziet zitten. Dat vind ik best fijn. Zo zou je straks namelijk ook beter kunnen zien wanneer hij leeg is. Handig, want dat kon ik bij mijn andere concealers niet. Ook staat er, net als op het doosje, hoeveel product er in zit. Dat is 9 ml.
De kleur die ik gebruik is NW20. Eerst doe ik één pompje op mijn hand, wat overigens veel te veel is, maar minder kan helaas niet. Vervolgens breng ik het met mijn vingers aan onder mijn ogen en andere plekken en dep ik het in met een spons van RT. De kleur is precies goed voor mij. Tijd om hem op mijn gezicht aan te brengen!Links boven draag ik niks, rechts boven alleen de concealer, links onder  eerst een laagje foundation met daarboven op de concealer en rechts onder draag ik ook de rest van mijn make-up. 

I like it! De concealer doet goed zijn werk en heeft een medium dekking, wat ik prima vind. Je kan hem natuurlijk altijd nog opbouwen, net als met de foundation, maar ik vind één laagje wel voldoende. 
Conclusie: 

MAC Pro Longwear concealer is een goede toevoeging aan mijn stash. Ik moet nog wel wennen aan het aanbrengen maar als hij er eenmaal op zit dan werkt hij ook goed. Ik ben dol op de producten van MAC en ook op dit product. Ik ga hem met veel liefde gebruiken.

MAC Pro Longwear concealer is voor €18,- te koop bij o.a. de online shop van Douglas en MAC, en in geselecteerde filialen van Douglas, Bijenkorf en de MAC store. 

Wat vind jij van deze concealer?

Liefs,
Denise

                              Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Looking good! Ergens vind ik het altijd zonde om veel geld uit te geven aan een foundation of concealer.. Maar als ik dit zo zie is dat misschien het proberen wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het soms ook wel even slikken, maar als ik weet dat hij fijn is heb ik het er wel voor over. Ik doe meestal ook wel lang met een foundation of concealer. En bij deze had ik nog een vvv-bon dus ik hoefde maar een paar euro te betalen :-)

   Verwijderen
 2. Heb hem ook, vind hem echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen