woensdag 23 maart 2016

OOTD - Hello Spring!


Jaaa, het is eindelijk lente! Ik vind het heerlijk als het zonnetje schijnt en de dikke truien weer onder in de kast kunnen. Aangezien ik zondag toch in Deventer was met medeblogger Maaike besloot ik om toch maar weer een keer outfit foto's te (laten) maken. Ik vind het mega spannend en onwennig maar ik wilde het toch graag doen. Vandaag show ik jullie een lente proof outfit!

Ik ben dol op zwarte kleren, maar ik vind het ook heel leuk om hele lichte kleren aan te trekken. Op de allereerste lente dag kon ik het dus ook niet laten om een 'lichte'  outfit aan te trekken. Met mijn favoriete soort schoenen; Allstars!

Kleine oogjes na een slechte nacht mogen de pret niet drukken haha!

 Ik ben echt onwijs dol op Allstars maar een wit paar ontbrak nog. Ik kon het dus ook niet laten om een paar weken geleden toch een paar te bestellen. Allstars lopen zo fijn, en ze hebben ze ook gewoon in maat 35, wat vaak zelfs nog goedkoper is! :-)Iets waar ik ook al een hele tijd naar opzoek was, was een witte blazer. Makkelijk te combineren en vooral heel leuk voor in de lente en zomer!


Ik vind mijn ripped jeans echt tof. Hij is helemaal niet koud zoals ik eerst dacht, en het ziet er leuk uit.Blazer: Bershka - Top: Primark - Broek: Only Petite - Schoenen: Converse Allstars. Op mijn nagels draag ik Romper Room van Essie. Ik vind dat zo'n leuk kleurtje en het matcht precies bij de top die ik aanhad.


Wat vind jij van deze outfit? 

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

14 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit! Echt al beetje in de lente sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze outfit zou ik zelf niet dragen, maar staat jou echt heel goed! Past heel goed bij je! En lekker lente achtig ook! I like!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik stiekem ook niet verwacht hihi. Dankjewel Eilish!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke outfit heb je aan! Die lak van Essie is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit, Denise! Je ripped jeans is ook heel leuk in combinatie met je schoenen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foto's zijn ontzettend leuk geworden! Ik ben weg van je broek!
  Dat word meer pastel kleurtjes dragen want het staat je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hihi gelukkig, want ik ben dol op pastel kleurtjes!

   Verwijderen
 6. Mooi hoor, zo met dat pastel roze! Heel fris en lenteachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen