dinsdag 19 april 2016

4 keer mijn favoriete eten voor de lunch4 dagen in de week zit ik tussen de middag op school en eet ik dus ook daar. Op woensdag ben ik al om 11;45 vrij dus kan ik prima thuis eten. Net als in de vakantie's en in het weekend. Aangezien ik op school vrijwel altijd broodjes pindakaas eet wil ik als ik thuis eet echt wat anders. Ik laat je mijn favoriete eten zien voor de lunch!Bananen pannenkoekjes
Bananen pannoekjes zijn super simpel, erg lekker en best gezond. Je hebt alleen maar 1 banaan en 2 eieren nodig. Voor de smaak kan je er ook nog kaneel en/of havermout bij doen maar dat doe ik nooit. Vaak eet ik ze gewoon zo, maar ze zijn ook lekker met een beetje chocopasta (wat het wel wat minder gezond maakt) en aardbeien als het seizoen het toelaat.


Sla met mozzarella, ei ( en walnoten)
Een paar jaar geleden vond ik sla echt niet lekker, nu eet ik het maar al te graag. Doe er een beetje mozzarella door, een gekookt eitje en eventueel wat walnoten en je hebt een heerlijke lunch. Als ik tijdens de lunch een gekookt eitje heb gehad dan heb ik de rest van de middag gelijk een stuk minder honger. Erg fijn! 


Broodje carpaccio 
Ik ben niet mega dol op vlees maar carpaccio vind ik zó lekker. Vooral op een hard broodje of stokbrood vind ik het extra goed smaken! Deze op de foto is uit een restaurant, maar je kan natuurlijk zelf ook gewoon carpaccio kopen in de supermarkt :-)Yoghurt 
Stiekem eet ik yoghurt met Kellogs of muesli bijna elke dag als ontbijt, omdat ik het nou eenmaal lekkerder vind dan brood, maar als lunch kan het ook prima. Ik vind gewone yoghurt niet zo heel lekker dus gebruik ik aardbeien yoghurt. Je kan hier natuurlijk ook aardbeitjes of banaan doorheen doen in plaats van Kellogs of Muesli. Bevroren fruit uit de vriezer vind ik vooral in de zomer erg lekker om door de yoghurt te doen. 

Wat eet jij het liefst als lunch?

Liefs,
Denise 

                                      Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking: