woensdag 6 april 2016

Met een koelkast naar school?!


Elke ochtend zit ik braaf aan mijn bakje yoghurt en daarna smeer ik mijn boterhammen om mee naar school te nemen. Maar ik ben onderhand wel een beetje klaar met die boterhammen met pindakaas. Als ik thuis ben ik eet ik graag crackers, maar om die nou in een plastic zakje te stoppen is niet heel handig. Tot ik deze geweldige koelkast tegenkwam!Maar.. crackers stop je toch niet in een koelkast? Nope, maar wel in deze. Het is namelijk niet zomaar een koelkast maar een lunchbox. Een hele leuke, al zeg ik het zelf. En hij is ook nog eens roze. Laat ik nou dól zijn op roze. :-)


Zoals je kan zien is de trommel best groot. Hij bestaat ban ook uit meerdere delen en er past heel veel in. Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik vaak een grote tas bij mij heb (' Ga je logeren ofzo?'). Dus daar past hij makkelijk in. Maar ik kan ook begrijpen als hij wat te groot is voor je.


Zoals ik hierboven al heb gezegd, bestaat de lunchbox uit meerdere vakken. Ik heb geprobeerd om bijvoorbeeld het bovenste gedeelte eraf te halen, maar dan krijg ik hem niet meer goed dicht. Ik neem ook graag worteltjes, stukjes komkommer of mandarijntjes mee naar school. ( Ik kom nu wel heel gezond over hè..) En die passen goed in het bovenste gedeelte. Handig!  Ook zit er een vorkje en lepeltje bij.


Het deel eronder bestaat eigenlijk uit 2 delen. Het bakje kan je er wél uihalen zodat je eronder meer ruimte hebt, voor bijvoorbeeld dus crackers. Maar het is natuurlijk ook handig om er iets in te stoppen.


Het onderste van de box is vrij simpel, maar bovenal praktisch. Hier kan je gewoon alles instoppen wat je maar wilt. Zoals crackers dus. Of toch boterhammen.

Conclusie; als je de grootte geen probleem vindt, raad ik je de Mustard Lunchbox van Ditverzinjeniet.nl zeker aan! Hij kost €18,95 en je hebt hem ook nog in andere varianten, maar persoonlijk vond ik deze het leukst, want roze!

Wat vind jij van deze fancy koelkast?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

                                                                               Dit artikel bevat een product dat ik opgestuurd heb gekregen. 

6 opmerkingen: