maandag 4 april 2016

Schoenen stashMet mijn maat 35 is het soms best lastig om leuke schoenen te vinden. Vooral richting de zomer kan dat een hele opgave zijn. Toch heb ik inmiddels een leuke verzameling schoenen in mijn kamer staan. In dit artikel laat ik je het grootste gedeelte van deze schoenen zien.

                                                                      Laarsjes 
Aangezien ik maar 1,56 ben, draag ik graag laarsjes met een hak om toch iets groter te zijn. Ik heb 4 paar laarsjes waaronder 3 met hak :-)Ik ben niet zo'n held in het lopen op hakken, dus bewaar ik deze schoenen vooral voor feestjes of gelegenheden waar ik bijna niet hoef te lopen. Volgens mij zijn ze van Schuurman Schoenen, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik heb ze al een tijdje.Mijn bruine laarsjes waren echt aan vervanging toe dus kocht ik deze leukerds in een winkeltje in Enschede. Door de dikkere hak is het al een stuk makkelijker om op te lopen.

Ik wilde ook graag laarsjes zonder hak omdat ik daar gewoon niet altijd zin in heb. De zoektocht begon en uiteindelijk kocht ik deze bij Loavies. Ik ben er nog steeds niet helemaal tevreden mee, maar voor nu zijn ze wel oké :-)


Zwarte laarsjes mét hak konden natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. Deze zijn van de h&m.
                                                                       Sneakers

Ik vind het heerlijk om mijn laarsjes aan te doen maar vooral nu het iets mooier weer wordt, pak ik maar al te graag sneakers. En vooral All stars vind ik geweldig. Ik heb dan ook al heel wat paar versleten..Deze heb ik nu ongeveer een jaar en ik heb er al heel wat kilometers op gelopen. Ik vind het een leuk kleurtje en ze lopen gewoon ontzettend fijn. I like!


Ook dit paar heb ik al héél vaak gedragen. Sinds dit jaar draag ik ook lage Allstars maar ik vind de hoge stiekem toch wat fijner lopen.

Donkerblauw kan ook niet ontbreken :-)


En natuurlijk zwarte.. Ik draag best veel zwarte kleren en vond het dus wel handig om er ook zwarte sneakers bij te hebben.


Na vorig jaar smachtend al die witte allstars bekeken te hebben, bestelde ik een paar weken terug toch maar een paar. Ik heb er ook een outfitpost mee gemaakt. Die kan je hier bekijken.


De Adidas Superstars zijn mateloos populair. Omdat iedereen ze had wilde ik ze eigenlijk niet. Maar ik ben toch maar overstag gegaan en ik kreeg ze vrijdag na bijna 3 weken wachten eindelijk binnen. Wel heb ik gekozen voor totaal witte schoenen. Ik vind dat toch net iets mooier dan met de zwarte strepen en aangezien de meesten die hebben heb ik toch niet helemaal dezelfde als de meeste mensen :-).

Zo, dit waren ze dan. Ik heb natuurlijk wel slippers etc maar die vond ik niet noemenswaardig. In mijn kast zijn ook nog wat paren verstopt. Maar die draag ik vrijwel nooit meer dus ik denk dat ik ze binnenkort maar weg ga doen. Zoals je kan zien ben ik echt dol op Allstars en het liefst heb ik er nog wat bij maar tot dan ben ik heel blij met deze pareltjes :-)

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Liefs,
Denise

                                       Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

8 opmerkingen:

 1. Wow dit is nog best een subtiele collectie hihi! Wel hele toffe en super draagbare items!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke schoenen heb je! Ik denk dat ik wel meer heb haha. Gympen draag ik in de lente en zomer ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha, voor mij is dit best veel. Ik kan maar moeilijk leuke schoenen vinden en nu ik wat merken heb ontdekt die goed passen komen er langzamerhand wat meer schoenen bij en vind ik het ook veel leuker om te kopen. Fijn is dat hè? :-)

   Verwijderen
 3. Subtiele collectie, ik heb hetzelfde probleem, alleen dan omdat mn voeten zo groot zijn. Slippers zijn altijd te klein.. ugh.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wuaw wat een hoop schoenen hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen