zondag 11 september 2016

6 tekenen dat je een make-up addict bentIk kan prima met een blote billen gezicht naar buiten, en soms heb ik ook echt even geen zin om make-up op te doen, maar make-up is wel echt een grote hobby van mij. Mijn Alex kast begint aardig vol te raken en als ik een mooi product zie slaat mijn hart even over. Natuurlijk is dit allemaal met een knipoog geschreven, maar ik ben heel benieuwd of je wat tekenen herkend. Laat je het me weten?


Als je MAC hoort, denk je aan MAC Cosmetics, niet aan de fastfoodketen
De meesten zouden het over de fastfoodketen hebben als ze mac (mc) zeggen. Ik denk eerder aan MAC Cosmetics. Zo veel liefde voor dit merk.

Je moet áltijd even bij de make-up afdeling kijken bij de drogisterij of parfumerie
'Oh hé een Douglas, even naar binnen hoor! Kijk, ook een Ici Paris, daar wil ook even kijken oké?'

Ondanks dat je van alle producten wel meerder items heb, blijft je wishlist groeien en heb je nooit genoeg
Merken brengen zoveel mooie producten uit die ik zou wel willen proberen dat mijn wishlist maar blijft groeien. Ik ga nu trouwens wel eerder voor kwaliteit van kwantiteit. Ik hoef echt geen 100 lipsticks en 10 blushes. Ik heb liever 1 mooi, duurder product die ik vaak gebruik, dan 5 goedkope producten die ik eigenlijk helemaal niet fijn vind.

Je wilt stiekem vooral naar Parijs of Barcelona om de Sephora
Toen de Sephora nog in Nederland zat, kende ik het nog helemaal niet en ik kan me dus niet herinneren dat ik er ooit binnen ben geweest. Naast al het mooie wat bovenstaande steden te bieden hebben, moét ik ook echt even naar Sephora als ik er dan toch ben. Zo benieuwd!

Je hebt al uren/dagen/weken gespendeerd aan het kijken van tutorials en beauty shoplogs
Al mijn beautytrucjes heb ik van zeer getalenteerde youtubers. En die wishlist die maar blijft groeien? Dat is de schuld van al die shoplogs die me op ideeën brengen.

Je kan wel 5 roze/nude/rode lipsticks hebben en toch wil je die ene er toch nog bij omdat hij nét niet op die andere lijkt. 
Of ik niet al een nude lipstick heb? Jep, maar hij écht anders hoor!

Herken je wat van de tekenen? Of heb jij dat absoluut niet? Of juist iets heel anders wat jouw make-up verslaving typeert?

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar inderdaad.
  Vooral bij de makeup schappen in drogisterijen hihi. Moet altijd even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Guilty! Ik kan niet wachten om naar Amerika te gaan want dan ga ik weer de Sephora leeg kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super herkenbaar :) Ik vind het ook prima om zonder make-up buiten te komen, maar na een paar dagen begin ik het echt te missen om me op te maken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, ik dacht dat het bij mij meeviel, maar grapje....

  BeantwoordenVerwijderen