donderdag 15 september 2016

BEAUTY- Dimensions de Chanel mascaraChanel is absoluut mijn favoriete merk als het op mascara aankomt. Le Volume de Chanel gebruik ik vol liefde, maar het merk is natuurlijk niet goedkoop. Gelukkig heeft Ici Paris XL ongeveer één keer in de 3 maanden een flinke actie waardoor zo'n mascara een stuk goedkoper is. Na een aantal testers geprobeerd te hebben en omdat mijn mascara's niet meer zo lang meegaan, besloot ik bij de laatste actie weer eens een nieuwe Chanel mascara te kopen. Dit keer ging ik voor Dimensions de Chanel. Zal hij net zo goed zijn als Le Volume?

Wat Chanel zegt over de mascara:
''Een mascara die zich richt op de essentie. Lengte, krul, definitie, volume en verzorging: alles wat er nodig is om je ogen in iedere dimensie te laten spreken.
Het intuïtieve borsteltje en de romige textuur maken aanbrengen gemakkelijk. De samenstelling zorgt ervoor dat de mascara lang houdt en niet uitloopt.''


Ik heb gekozen voor de kleur Noir, wat gewoon zwart is. Dimensions de Chanel is er ook nog in het bruin en blauw.  Waar Le Volume (Klik hier voor een review) in een ronde huls zit, heeft Chanel bij de Dimensions mascara gekozen voor een langwerpige, zwarte verpakking met een gouden detail.

Over het borsteltje heb ik niet zo veel te zeggen, hij is niet heel bijzonder en brengt gewoon fijn aan. 


Op de bovenste foto draag ik geen mascara, op de onderste foto draag ik Dimensions de Chanel. Ondanks dat ik van mijzelf al wel relatief lange en donkere wimpers heb, is het verschil met de mascara groot. Mijn wimpers zijn een stuk langer en er zit meer krul in. Precies wat ik van een goede mascara verwacht. Enig minpuntje aan deze mascara vind ik dat de kleur niet heel intens is. Maar aangezien ik meestal eyeliner erbij draag is dat een stuk minder erg. Conclusie:

Chanel heeft zichzelf weer bewezen en een mooie mascara gemaakt. Alles wat zij beloven qua lengte en krul zie ik zeker terug als ik deze mascara opdoe. Dimensions de Chanel is niet goedkoop, maar koop je hem tijdens de actie van Ici Paris XL dan betaal je iets onder de €20,- en dat is deze mascara wat mij betreft zeker waard.

Chanel is o.a. te koop bij Douglas, Ici Paris en Bijenkorf. Voor Dimentions de Chanel betaal je ongeveer €32,95. Hij is te koop in de kleuren zwart, bruin en blauw. 

Ben jij al bekend met de mascara's van Chanel? Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

3 opmerkingen:

  1. Het effect vind ik erg mooi! Zelf zou ik niet zo snel zo'n dure mascara kopen, maar ik ga hem zeker in de gaten houden tijdens acties. Vind hem erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur is inderdaad niet zo heel intens, ik had wel iets zwarter verwacht! Maar voor de rest doet hij zijn werk wel goed zie ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heel goed uit! Zelfs heb ik nog nooit een mascara van Chanel geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen