woensdag 1 april 2015

Le Volume de Chanel
Mijn favoriete aanbieding is er weer bij de Ici Paris. Namelijk, 40 % korting op mascara's. Ik kwam tot de ontdekking dat ik nog helemaal geen review had geschreven van mijn favoriete mascara. Onder het mom van beter laat dan nooit, alsnog een review van Le Volume de Chanel.


Eerlijk is eerlijk, ik ga geen mascara kopen voor €30,- hoeveel ik ook van make-up hou. Puur omdat ik weet dat ik hetzelfde product ook voor veel minder kan krijgen. Van Chanel gaat mijn hart gewoon wat sneller kloppen ( ssst, niet tegen mijn cardioloog vertellen hoor!). Het design, de uitstraling, de kwaliteit...

Mascara is niet te missen in mijn routine en ik ben telkens weer nieuwe mascara's aan het testen. Na alleen maar hele positieve reviews te hebben gelezen besloot ik Le Volume de Chanel toch maar te halen. En wauw.. Hij is echt fantastisch!De verpakking is echt onwijs simpel. Helemaal zwart met het witte logo van Chanel erop. Makkelijker kan haast niet. Toch vind ik het wel wat hebben.Het borsteltje is lang met een puntig uiteinde, en niet al te dik wat ik heel fijn vind werken. Met deze mascara kan ik goed bij elke wimper en slaat ik er geen één over.


Deze foto's laten je goed het resultaat zien. Op de onderste foto draag ik aan de linker kant de mascara en aan de rechter kant niks. 
De mascara beloofd Volume zoals al in de naam staat aangegeven. En dat doet hij ook zeker! Hij separeert mijn wimpers mooi, maakt ze langer en geeft ze een voller effect. 

Conclusie

Ik ben onwijs dol op deze mascara! En zou hem iedereen aanraden. Hij kost normaal €31,95. Maar bij de Ici Paris kan je hem nu nog krijgen voor ongeveer €18. Dat is (bijna) evenveel als dat je voor een mascara van Rimmel of L'Oréal betaald. Ik zal in dat geval zeker voor deze mascara gaan. Le Volume de Chanel doet wat je van een high end mascara mag verwachten! 

Wat vind jij van deze mascara?

Liefs,
Denise

Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

13 opmerkingen:

 1. Wauw! Het resultaat is prachtig, dit had ik niet verwacht! Heb je hier je wimpers gekruld of is dit echt allemaal gedaan door deze prachtige mascara? Amazing.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, komt alleen door de mascara. Goed hè?! Het is echt een aanrader hoor! Vooral nu hij in de aanbieding is!

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een ongelooflijk prachtig resultaat. En die prijs valt inderdaad nu wel mee zeg. Nu krijg ik wel kriebels om naar de Ici Paris te rennen haha ;-) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja en hou je vooral niet in! Hij is in het echt nòg mooier!

   Verwijderen
 3. Ziet er echt super uit! Ik ga deze ook kopen met de korting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig resultaat! Ik vind hem ook echt heel fijn. Sorry dat ik moest grinniken om je opmerking dat je hart sneller gaat kloppen van deze mascara, hihihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi is deze! <3

  Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen