dinsdag 21 april 2015

My Life Tag - Amsterdam, Only & Marc Jacobs
It's Tag time! Lieve Sabrina tagde mij voor de My Life Tag en dan kan ik hem natuurlijk niet over slaan. Zo vertel ik je waar ik het liefst op mezelf woon, mijn dubbele gevoelens over de trein en hoe ik ben begonnen met bloggen. Kijk je mee?


Wat is je lievelingskleur?
Dat ligt er echt aan waar het voor wordt gebruikt! Ik vind bordeaux rood in mijn kleren heel mooi. Maar ook pastelkleurtjes vind ik prachtig. Voor mijn kamer vind ik strak wit of crème heel mooi.

Wat is jouw droomcarrière?
Ik zou zo graag zoveel mogelijk mensen willen helpen met hun problemen. Ze een lach van oor tot oor geven en even hun zorgen laten vergeten. Als ik dat kan doen, heb ik mijn droomcarrière bereikt!

Waar zou je op jezelf willen wonen?
Ik droom ervan om te studeren in Amsterdam en daarna in een stad als Amersfoort te wonen! Ik ben verliefd op de stad Amsterdam en wil er dolgraag tijdelijk wonen. Daarna zou ik graag naar een iets rustigere plek willen. Maar wel een stad! Amersfoort oid zou perfect zijn. Lekker centraal :)

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Eerlijk? Sinds vorig jaar heb ik echt een hekel aan de trein. Dat heeft zo zijn redenen - nee, die vertraging neem ik voor lief-. Maar het is ook wel weer een heel handig vervoersmiddel. Vooral als je geen rijbewijs hebt, zoals ik. Het gaat stukken sneller als met de bus en binnen no-time ben ik bij mijn vriendinnen. Als het over vakantie gaat, pak ik toch liever de vliegtuig. Ik zit niet bepaald ontspannen in zo'n ding, maar vind het uitzicht zo prachtig en bent super snel in mooie, warme landen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Bloggen! Nee, echt. Als ik aan het eind van de week uit zou rekenen hoeveel uur ik aan bloggen besteed, dus artikelen bedenken, foto's maken en uitwerken maar ook andere blogs lezen zou ik behoorlijk schrikken. Verder vind ik het fijn om mijn vriendinnen op te zoeken of gezellig met vriendinnen van hier wat te drinken op het terras :)

Wat is je favoriete make-up merk?
MAC! Ik vind het zo jammer dat er hier in de buurt geen verkooppunten zijn!Alhoewel, ik denk dat mijn bankrekening daar wel heel blij mee is. Ik vind vooral de lipsticks zo prachtig <3

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Ik vind Sans (-online) echt een hele fijne winkel. Ze hebben veel merken onder één dak. Maar ook de h&m of Only vind ik fijne winkels!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Samen met Sonja deed ik een profielwerkstuk over bloggen. Daarin moest je ook een eigen onderzoek doen. En hoe kan je nou beter een eigen onderzoek doen dan een eigen blog op te starten? Ik ben op een gegeven moment gestopt met de Havo ivm gezondheidsredenen. Maar ik vond bloggen nog wel onwijs leuk. Samen met Melanie ben ik vorig jaar mei verder gegaan onder Blogbydeslie. En sinds het najaar ben ik echt fanatiek gaan bloggen Zaterdag komt hier nog een uitgebreider artikel over online. Stay tuned!

Wat is je favoriete parfum?
Stiekem heb ik hem nog niet, maar ik vind Chloé zo ongelofelijk lekker! Van de geurtjes die ik wel heb, vind ik Lady Million het lekkerst. Alhoewel ik Daisy van Marc Jacobs ook een heerlijk zomergeurtje vind! Van de goedkopere parfums kan ik altijd heel goed bij de Zara slagen. Dat had ik dus echt nooit verwacht! :)

Ik ga even niemand persoonlijk taggen, omdat deze tag al even rond gaat en waarschijnlijk de meesten wel getagd zijn. Je mag hem natuurlijk altijd overnemen!

Zou jij graag in Amsterdam willen wonen?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

14 opmerkingen:

 1. Leuk ingevuld! Chloé vind ik ook heerlijk ruiken.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag en je hebt hem erg leuk ingevuld!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! En wat grappig dat je begonnen bent met bloggen door je profielwerkstuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ingevuld en de tag zelf is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel erg leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag om te lezen!
  En jaa, absoluut. Ik zou het super vinden om in Amsterdam te kunnen wonen. Zo'n mooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jaa, het lijkt mij echt één groot mooi avontuur!

   Verwijderen