maandag 13 april 2015

Diary #9 Concerten, outfitfoto's en DuitslandDe afgelopen week was léúk! Maar ook wel erg vermoeiend. Ik ging naar 2 theaterconcerten, fietste naar Duitsland en maakte mijn eerste outfitfoto's. Kijk je mee?


Meet my friends!Op tweede paasdag sliep ik heerlijk uit, brunchte met het gezin en haalde daarna 2 vriendinnetjes van het station.  Nick en Simon kwamen 's avonds  in het theater bij mij in de stad. En daar ging ik heen met deze lieve meiden. Wat een fijne avond en wat een mooie show! Later in deze post meer!


Dinsdagmiddag ben ik altijd vrij en dus pakte ik de trein en bus naar een vriendin die ik helaas ook niet zo vaak zie. 2,5 uur en en veel stress later was ik dan eindelijk bij haar en gingen we op de fiets naar Duitsland. Wiehoeee DM! Reviews van deze leuke - en goedkope!- spullen volgen!


Woensdag moest ik lang naar school. Daarna maakte ik snel nog even wat foto's voor de blog en Instagram  want het was nog lekker licht! 


Hoi theater, ben ik weer! Dit keer voor Miss Montreal! Donderdag voelde ik me helemaal niet goed. 's Middags even flink rustig aan gedaan. Gelukkig ging het 's avonds wat beter en kon ik toch naar de show. Sanne is leuk! 


Sneak peek! Vrijdag was het super mooi weer dus maakte ik na een lange dag school nog snel wat outfitfoto's in het avondzonnetje. Morgen kan je de post op de blog vinden :)Zaterdag had ik weer een drukke dag stage. Toen ik tussendoor even op twitter keek zag ik dat Simon mijn post van zaterdag met hun ruim 500.000 followers had gedeeld. Euh.. Simon, waar ik lekker onbeschaamd over heb geschreven, heeft mijn post waarschijnlijk gelezen én gedeeld. Wow. Ik moest het even laten bezinken hoor, haha. Natuurlijk, voor hen is het goede reclame, zo'n positieve post over hun tour. Maar toch. Het blijft één van mijn idolen en dat die je artikel dan leest, is -euhm- best apart. Maargoed. Super leuk natuurlijk!  's Avonds kon ik met mijn vader mee naar Heracles- Ajax, waar we helaas verloren. Maar mijn lach ging niet meer van mijn gezicht. Vooral niet na het zien van de bezoekersaantallen die dag. Wow!!


Zondag bleef ik weer lekker lang in mijn bed liggen. Ik deed 's middags nog even wat voor school en maakte foto's voor een review. Een fijne zondag dus! <3

Het is inmiddels half 10 en ik ga zo slapen. Ik heb zó geen zin in deze week. Haha! Het is de laatste week van de periode en die is nooit leuk. Allemaal deadlines en toetsen. Bluh! Fijne week lieve bezoekers! <3 

Hoe was jouw week?

Liefs,
Denise

4 opmerkingen:

  1. Ik ben zo blij voor je dat Simon je heeft geretweet! Ik snap dat je week niet beter kon eindigen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt super leuk dat ze hadden geretweet!! Leuke aankopen van de DM ook :D

    BeantwoordenVerwijderen