dinsdag 14 april 2015

OOTD - A smile is the prettiest thing you can wearIk vind het doodeng, zo'n outfit post. Maar ik vind het bij anderen zo leuk om te zien! Toen ik voor mezelf de knoop door had gehakt, ging ik dan ook direct naar buiten in de kleren die ik die dag aanhad. Cause that's me op een normale (school)dag. Ik trommelde mijn zusje op en samen maakten we wat foto's in de avondzon na een mooie lentedag. Kijk je mee?


Ik vind dit weer zó heerlijk! We hebben deze foto's rond 7 uur gemaakt. En de laatste zonnestralen van de dag lieten zich zien. Nog steeds heerlijk om zonder jas naar buiten te gaan! <3 Ik vind het maar wát spannend hihi, en moest er een beetje van lachen. Oh, de tuin is zoals je kan zien nog niet echt lenteproof hihi :-)Deze ring draag ik elke dag en hij gaat vrijwel nooit af. Dit is stiekem al mijn tweede exemplaar. Nummer één ligt ergens onder een hotelbed in Amersfoort en we konden er niet bij. Oops! 


Yes, ik moet mijn haar knippen! Ik merk trouwens wel dat nu de zon weer gaat schijnen, mijn haar direct weer wat lichte plukjes gaan vertonen! Er is geen verf aan te pas  gekomen. Me like!


Als je zo 'groot' bent als ik (1,56) moet je eigenlijk wel hakken dragen wil je nog een beetje op ooghoogte zijn van je leeftijdsgenoten. Ik kan met mijn schoenmaat 35 maar moeilijk leuke schoenen met hak vinden, maar deze laarsjes in maat 36 kan ik wel aan. Yaaay <3


❤️ Top- Saint Tropez  ❤️ Broek - Only ❤️ Schoenen - Schuurman Schoenen ❤️ Ring - Lucardi
❤️ Armband - Die heb ik gekregen

Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs,
Denise

                                            Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?8 opmerkingen:

 1. Leuke top! Ik ben gek op zebraprint!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een outfitpost hebt gemaakt. Ik vind je top echt geweldig! Heel mooi!
  En nu niet meer bang zijn om outfitfoto's te maken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke look, staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, awesome blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
  you made blogging look easy. The entire look of your site is great, as neatly as the content!

  BeantwoordenVerwijderen