zaterdag 4 april 2015

Spam je blog #3Het is weer het begin van de maand, dus is het tijd voor een spam je blog. De laatste keer is alweer 2 maanden geleden en in de tussentijd hebben we veel nieuwe bezoekers erbij gekregen. Waar - gok ik- vast ook veel bloggers bij zitten. Nu ben ik echt onwijs benieuwd naar jullie blog. Dus schroom je niet en spam er lekker op los! :)Je social media kanalen, blog en webshop zijn allemaal welkom! Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

Liefs,
Denise

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat wij mogen spammen! Er kwam op mijn blog een paar dagen geleden ook een Spam your blog artikel online!

  Mijn naam is Brittany en ik ben een 20 jarig Amerikaans meisje. Toen ik 8 was verhuisde ik naar Nederland. Ik ben dus tweetalig. Ik dans al mijn hele leven en wou graag van mijn hobby mijn carrière maken. Ik zit namelijk in mijn laatste jaar van een vier jarige dansopleiding. In het eerste jaar van mijn dansopleiding ontmoeten ik mijn lieve vriend. Wij zijn na bijna 3,5 jaar nog steeds erg gelukkig samen. Op mijn blog www.brittanyelizabeth.nl vertel ik graag over mijn persoonlijke leven en alles wat dat met zich mee brengt. Jullie kunnen mij ook volgen op Twitter en Instagram @BRTTNYELZBTHx

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ontdek graag nieuwe blogs! Morgen zet ik ook een spam je blog artikel online!

  Ik ben Kim, 16 jaar. Ik blog op www.typischkim.wordpress.com waar ik over van alles blog, zoals beauty, reizen, personal stuff, boekreviews, noem maar op! Lekker random dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi!
  Leuk om te mogen spammen! Mijn blog heet weheartpolish.blogspot.nl . Eerst blogde ik vooral over nail art, maar sinds een tijdje ook over fashion, DIY's en andere dingen. Daarom wil ik binnenkort ook m'n blognaam gaan veranderen, maar weet nog geen goede naam :P

  Mijn vraag voor de Q&A: Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?

  Vrolijk Pasen trouwens :)
  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spammen maar! Mijn blog vind je hier www.loisblog.com en gaat vooral over fashion! Outfits en trends, ze komen er allemaal in voor. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is officieel de eerste keer dat ik meedoe aan 'Spam je blog'!
  Bij deze ben ik jullie ook gaan volgen op Bloglovin!

  Mijn blog heet http://enjoythelittlepleasures.weebly.com en vandaag blog ik 3 jaar!

  Groetjes uit het warme, zonnige Spanje!
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk leuk! Ik ben Eilish, 21 jaar en blog op http://www.artisticstateofmind.nl Een persoonlijke lifestyleblog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de allerlekkerste recepten én goeie columns?
  Check dan nu De Boon in de Tuin!

  Groetjes,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Twitter @keesdeboon (2.000+ followers)
  Facebook #deboonindetuinblog
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog op www.mylittlehappiness.nl over alle kleine dingen die mij gelukkig maken. Dit kan shoppen bij primark zijn, een evenement wat ik bezoek, een nieuwe nagellak en ga zo maar door! Heel divers dus maar ook erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste Denise,

  Leuk dat we een linkje van onze blog achter mogen laten!

  Wij zijn Kim en Denise (een naamgenoot!!) en wij zijn al vanaf onze geboorte buurmeisjes. Sinds oktober hebben wij een creatieve blog waarbij we leuke en snelle DIYs plaatsen en wekelijks een Creatief Dagboek plaatsen. Verder plaatsen we reviews en andere creatieve dingen.

  De link naar onze blog is: http://www.creativeneighbours.com


  Je kunt ons ook op Instagram vinden: https://instagram.com/creativeneighbours/
  En op Facebook: https://www.facebook.com/CreativeNeighbours

  Creatieve groetjes,

  Kim en Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat lief dat we onze blog nog eens mogen spammen!
  Mijn blog is http://www.malineblog.blogspot.be/ waar ik bijna elke dag artikels over fashion en alles daarrond post.
  Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje kwam nemen :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen