woensdag 8 april 2015

I wish.. Tag!

Bron


Dat ik uren kan dromen heb ik jullie al verteld in mijn eigen gemaakte Dare to dream tag. Dus leek het me ook wel leuk om er nog meer vragen over te beantwoorden! Van mijn droombaan, tot aan mijn lievelings plek op deze aarde, maar ook mijn meest gewenste superpower en het dier dat ik het liefst thuis wil hebben kan je hier lezen! Laat je een reactie achter? :)
Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Een droombaan noemen vind ik heel lastig. Als ik er maar mensen mee kan helpen. Dat kan zijn als hulpverlener, waar ik nu voor studeer. Maar ook bijvoorbeeld een beroemd iemand kan zoveel betekenen voor mensen.. Alleen lijkt me beroemd zijn helemaal niet leuk. Overal waar je komt kennen mensen je en je wordt continue bekeken. Doe dan maar die hulpverlener :)

Als je een superdeluxe overdreven iets mocht aanschaffen, wat zou dat dan zijn?
Ooh wat zou het super tof zijn om iemand te hebben die elke dag mijn haar en make-up doet. Bij sommige mensen zit het zo prachtig. Overdreven? Wellicht! Ach, voor één keer zou ook al super tof zijn! 

Als je een dagje zou mogen optrekken met een karakter van een serie of film, wie zou dat dan zijn?
Ik zou wel eens flink met Hanna van PLL willen winkelen. Maar dan wel netjes alles betalen natuurlijk. Het lijkt me echt mega gezellig en ze heeft een hele toffe smaak! 
En tegen een dagje optrekken met Augustus van TFIOS zeg ik ook zéker geen nee! Hij lijkt me zo iemand die je helemaal op je gemak stelt en super lief voor je is! 

Als je een locatie uit mocht kiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Hier hoefde ik echt niet lang over na te denken. Bora Bora eilanden! Het lijkt me zo heerlijk om hier naartoe te gaan om even rustig na te denken. Of om juist helemaal nergens aan te denken. Maar ik zou het ook niet erg vinden om onbeperkt naar New York toe te mogen! Maar dan moet ik er ook wel onbeperkt geld bij hebben!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou dat dan zijn?
Suuuuuushi! Of die lekkere taart met chocolade van de Ikea, Of Carpaccio. Of ovenpasta ham/kaas. Of... Kunnen we niet gewoon doen dat ik nergens dik of misselijk van word? Want tussen zoveel lekkere dingen kiezen is best onmogelijk :) 

Als je een angst van jezelf weg zou kunnen nemen, welke zou dat dan zijn?
De angst wat andere mensen van mij vinden. Dat zou alles zoveel makkelijker maken! Dat zou hoogst waarschijnlijk ook mijn faalangst wegnemen en dan zou ik zoveel vrijer en losser zijn, denk ik. Natuurlijk leer je het ook wel met de jaren een beetje af. Maar ik denk dat als je daar eenmaal gevoelig voor bent je er nooit helemaal af kan komen. Hoe fijn zou het zijn om in een nieuwe groep of klas gewoon op mensen af te kunnen stappen in plaats van heel afwachtend zijn doordat je bang bent. Of hoe fijn zou het zijn om niet meer zo verlegen te zijn! En zo zijn er nog wel veel meer angsten die ik heel graag kwijt wil! Maar angst is een emotie en zonder emotie is het leven ook niet echt heel leuk. Maar dan wel met mate graag :)

Als je een superpower zou kunnen hebben, wat zou dat dan zijn?
Ooh wat droom ik ervan om een toverstafje te hebben en zo alle problemen van mensen te laten verdwijnen. Dat lijkt me zo mooi..

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis kon geven, wie zouden dat dan zijn?

Ze zijn dan wel niet echt een band, en ook nog steeds bij elkaar, maar een privé concertje van Nick en Simon lijkt me alles behalve vervelend! Ik ben misschien nog wel iets te jong om echt fan te zijn van bands die al uit elkaar zijn :) 

Als je elk dier als huisdier zou kunnen hebben, welk dier zou dat dan zijn?
Dan zou ik alsnog bij onze lieve kat Bengel blijven! <3 

Welke superkracht zou jij graag willen hebben?

Liefs,
Denise

                            Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

10 opmerkingen:

 1. Ik blijf dit echt zo'n leuke tag vinden hea. Lekker wegdromen eigenlijk haha. Wel luxe als iemand iedere dag je make-up zou doen haha ;) Trouwens ook een mooie 'droom' om de angst voor wat anderen van je denken weg te nemen. Had er toen ik deze tag invulde helemaal niet aan gedacht, maar dat zou inderdaad ideaal zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk ingevuld en oh iemand die je haar een make up doet, doe er dan ook iemand bij die mijn kleren voor me uitkiest zou echt benieuwd zijn waar ik dan in zou lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker mooi als je zorgen weg zou kunnen nemen Stiekem zou ik wel willen vliegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ingevuld zeg. Ik wil ook zo graag een keer naar BoraBora!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Ik kan niet echt kiezen wat voor superkracht ik zou willen denk ik. Als ik iets zou mogen kiezen in de wereld zou ik toch graag willen dat mensen niet zo stom doen, overal oorlog en elkaar vermoorden, bah.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Faal angst en het blijven denken wat iemand van je denkt... Zo irritant. Daardoor ben ik ook heel erg verlegen, maar aar was je wss al achter;) , hele leuke tag trouwens ♡

  BeantwoordenVerwijderen