woensdag 22 april 2015

Essie Blossom Dandy
Hallo nieuwe beauty! De lente komt eraan en het is weer tijd voor vrolijk gekleurde nagels. 2 weken terug was ik bij de DM in Duitsland en zag daar een Essie schap. Aangezien bij de DM bijna alles een stuk goedkoper is, kon ik het niet laten om een nagellak van de nieuwe Lente collectie mee te nemen. Het was liefde op het eerste potje dus stopte ik snel Blossom Dandy in mijn winkelmandje. Kijk je mee?Dit vrolijke lakje heeft een super fijn kwastje waardoor het product makkelijk aan te brengen is.Het potje is doorzichtig. Wat natuurlijk super handig is. Met witte letters staat het logo van Essie afgebeeld. Wat ik persoonlijk een leuk effect vind. Aan de bovenkant van de dop is een stikkertje geplakt met de naam van de nagellak. 


Echt, ik kan uren staren naar dit prachtige kleurtje. Ik zie mezelf er ook al helemaal mee lopen in de felle zon van Kreta over 4 maanden. Deze mintkleur heeft mijn hart gestolen!

Essie is in Nederland te koop bij oa Etos voor €9,99

Wat vind jij een mooi kleurtje van Essie?

Liefs,
Denise

                                              Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

9 opmerkingen: