donderdag 23 april 2015

What makes me happy #20 Twitter, wijn en ontroerend bericht

Donderdag is vrolijke lijstjes dag op Blog by Deslie. Deze week ben ik weer aan de beurt en deel ik graag mijn geluksmomentjes met jullie. Ik vind deze lijstjes bij anderen ook heel fijn om te lezen en deze 'rubriek' wordt ook wel redelijk bekeken. Deze week was het prachtig weer, stond er een verassing te wachten bij het afrekenen en vond ik een ontroerend bericht op internet. Kijk je mee?- Het kan je niet ontgaan zijn. Tenzij je onder een steen leeft - alhoewel, daar zou het ook wel warm zijn denk ik -, maar het was de laatste tijd echt prachtig weer! Dat mijn litteken direct al verbrand na een fietstochtje naar het station nemen we dan maar even voor lief. Heerlijk om in de tuin te zitten! <3

- En tijd om in de tuin te zitten heb ik de komende weken genoeg. Ik ben voortaan namelijk elke dinsdag vrij! Super fijn. Vooral nu we met die feestdagen soms ook op maandag vrij zijn. Hallo lang weekend! Oh, en die dag erna heb ik ook alleen maar 's middags les dus kan ik ook heerlijk uitslapen. I like!

- Dit bericht raakte mij zo toen ik het las. Zelf heb ik ook hartoperaties ondergaan en daarbij horen inderdaad de nodige littekens. En nee, ook ik ben er niet blij mee. Maar dat een vader zoiets voor zijn zoon doet en dat er dan zóveel reacties en likes op komen.. Dit bericht is al weer even oud en inmiddels zijn het er al veel meer. Zo mooi! <333

- Mijn beste vriendinnetje ken ik al vanaf de luiers. We zaten samen op de crèche, bleven beide zitten in groep 1 ( en zaten dus de hele basisschool bij elkaar in de klas) en hadden op de middelbare school ook nog samen les. Inmiddels zijn we al weer ruim 19 en zijn we nog steeds beste vriendinnen. We zien elkaar alleen wel een beetje weinig. Afgelopen tijd was het dus tijd om flink bij te kletsen onder het genot van wat wijn. Gezellig! Aankomende week staat er ook weer wat leuks op de planning!

- Afgelopen zaterdag ging ik met mijn nicht high tea'en. Het was heel leuk, en toen we wilden afrekenen werd het nòg leuker! Er werd ons verteld dat er al was betaald. We snapten er natuurlijk niks van.. Tot dat de barman vertelde dat mijn ouders 's middags langs waren geweest om te betalen. Zo lief! <3

- En natuurlijk kan deze tweet niet ontbreken in dit lijstje. Ik had het al voorbij laten komen in mijn diary van anderhalve week geleden. Maar hij hoort ook zéker in het rijtje thuis van dingen die mij blij maken. Vind het nog steeds zo lief ( en bijzonder, raar, gek, bizar) dat hij het heeft gedeeld met zijn ruim 500.000 bezoekers! <3

- Over twitter gesproken.. Ik heb de 500 volgers aangetikt! Super leuk! Ik ben een actief twitteraar - is dat een woord?-. Dus als jij het nog leuk vind om mijn onnozele gepraat tegen de rest van de wereld te lezen, volg me dan even hier

Het waren 2 fijne weken! Morgen moet ik vroeg mijn bed uit voor een dagje koningspelen op een basisschool. Maar daarna lekker lang weekend!

Wat was jouw geluksmomentje?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen allemaal! Dit maakt me vrolijk.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk lijstje! En inderdaad niets fijner dan lekker weer, vriendinnen en wijn. Maakt mij blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje. Gefeliciteerd met de 500 volgers!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay leuke dingen zeg! Wat ontzettend lief van je ouders dat ze de high tea al hadden betaald, hoe cute is dat <3 Mooi ook dat je de berichten die je krijgt zo deelt, echt lief! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen