donderdag 9 april 2015

What makes me happy #18 - Concerten, lieve woorden en nieuwe rubriekWat kunnen er toch fijne dingen in 2 weken gebeuren. En wat ben ik blij dat ik die met jullie kan delen! Zo ging ik wéér (2x!!) naar Nick en Simon - Sorry not sorry-, stegen de bezoekersaantallen mooi en krijgen we een nieuwe rubriek. Kijk je mee?

- Jullie maken me allereerst heel blij! De lieve woorden die we elke dag weer van jullie krijgen als reactie op de blog of via een ander medium maakt me zo blij. Het feit dat waar we zoveel tijd in steken ook echt gewaardeerd wordt doet me zo goed. Dankjulliewel! <333

-  Dat de blog zo goed gewaardeerd  wordt zien we terug in onze bezoekersaantallen. Die zijn misschien niet heel hoog, maar ik ben blij met èlke extra bezoeker die we krijgen. Leuke feitje: De aantallen zijn verdubbeld tenopzichte van 2 maanden geleden (!!!).Daarbij zie ik dat het er elke dag ook meer worden. Zo leuk om te zien. Ondanks dat ik blog omdat ik het gewoon onwijs leuk vindt om te doen, is het natuurlijk ook wel fijn als je stukjes ook echt gelezen worden, hihi. 

- De afgelopen maand is er èlke dag (minstens) 1 artikel online gekomen op deze blog! Stiekem ben ik daar best wel trots op, want ik had het best druk! Ik hoop dat we dit vol kunnen houden! <3 

- Je zal wel denken, heb je haar weer met haar Nick en Simon. Maar euh tja. Ik ben de afgelopen 2 weken dus 2 keer geweest. Één keer was het een optreden waar we een heel eind voor moesten rijden en waarvoor ik kaarten had gewonnen. En afgelopen maandag was het een theatershow waar ik op de fiets naartoe kon ( Ja, echt! Yaaay). 

- Helemaal alleen naar de tour gaan is natuurlijk lang zo leuk niet. Dus kwamen 2 vriendinnetjes me lekker vergezellen. Zo gezellig! <33

- En dinsdag bezocht ik toen ik 's middags vrij was een andere vriendin. Ook haar zie ik niet zo vaak omdat de afstand best wel groot is. Ze woont heel dicht bij de Duitse grens dus gingen we gezellig op de fiets naar de DM. Feestje! 

- Vanaf morgen komt er een nieuwe rubriek online op deze blog. Je kan vanaf dan elke vrijdag een (anoniem) verhaal lezen over iemands (psychische) ziekte. De inhoud is natuurlijk niet echt om een lach van op je gezicht te krijgen, maar ik vind het fijn dat we op deze blog een plekje kunnen bieden voor deze verhalen, omdat ik heel goed weet dat het leven niet alleen maar uit leuke dingen bestaat!
Als jij ook je verhaal wilt vertellen kan je me altijd mailen!

- Extra vrije dagen, yaaay! Omdat het natuurlijk paasweekend was, hadden we lekker 2 daagjes extra vrij. Dat betekend in mijn geval, lekker lang uitslapen, vooruit werken aan de blog en zo min mogelijk aan school denken, hihi!

- Het dingetje die misschien wel het fijnste was de afgelopen twee weken was mijn bezoekje aan de cardioloog. Nouja, dat is natuurlijk niet echt leuk, maar ze had wel goed nieuws voor mij. Mijn hart is nu stabiel en ik kan er weer (minstens!) een jaar mee vooruit als het goed is. 1000x yaaay, want wat een opluchting! 

Werd jij ook zo blij van het extra lange weekend?

Liefs,
Denise 

                                    Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn om te horen dat je hart stabiel is en dat de bezoekersaantallen zijn verdubbeld! Wauw!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie bezoekersaantallen verdubbeld zijn, je weekend klinkt als een leuk weekend!

    BeantwoordenVerwijderen