donderdag 16 april 2015

What makes me happy #19 bowlen, familie, stappen en de blog


Alweer de 19e(!) what makes me happy die online komt, wauw! Benieuwd wat een aantal van mijn geluksmomentjes waren de afgelopen 2 weken? Lees maar mee!

- Bowlen
Met de familie van mijn vriend gingen we bowlen, erg leuk. En bij de eerste beurt gooide ik al een strike, hahah:)

- Zon
Wat is het af en toe toch heerlijk weer! Vooral afgelopen vrijdag! wat een extra gelukje was, was dat ik éindelijk mijn zomerjas, slip-ons en nieuwe broek aan kon!

- Pasen
Ook was het natuurlijk Pasen, 1e paasdag zijn we naar mijn opa en oma geweest, waar nog een deel van de familie was. Leuk!

2e paasdag ging ik met mijn vriend naar bataviastad. Helaas kocht ik er niks maar het was erg leuk!

- Werk
Vorig weekend kwam ik thuis en toen zag ik een brief van het werk
liggen.. Mijn contract loopt bijna af dus ik was benieuwd! Maar hij is verlengt! Happy:)

- De blog
Vorige week schreef Denise al dat zij zo blij word van de bezoekersaantallen die omhoog gaan, en de lieve reacties die we krijgen. Ook ik word er erg blij van !  En nadat afgelopen zaterdag dit artikel, geschreven door Denise, via Twitter terecht kwam bij Simon, van Nick en Simon;), stegen de bezoekersaantallen weer meer! Naast het feit dat Simon de blog gelezen heeft, besloot hij ook om het te delen met hun 500000(!) volgers. Super leuk natuurlijk!

- (astronaut) André Kuiper
Afgelopen dinsdag gingen we met school naar een lezing van André Kuiper in theater Sneek. Het was erg interessant en leuk om zijn verhaal te horen, en foto's te zien. 

Waar word jij blij van? 

Liefs,
Melanie

                                 Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen allemaal! Ik word blij van het zonnetje, dat ik al mijn tentamens heb gehaald en dat ik zo naar Primark ga!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van het weer, bloemen, lekker veel extra vrije dagen, mijn lieve vrienden en familie.. van heel veel word ik blij! Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leuk André Kuipers heb ik ook een keer ontmoet door mijn stagebedrijf. Kregen toen ook een presentatie van hem, echt heel interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Idd heel interessant, en de manier hoe hij het verteld..!

   Verwijderen
 4. Ik word blij van blije blogs zoals deze!

  BeantwoordenVerwijderen