vrijdag 23 september 2016

INSPIRATION - Pinterest Fall Fashion


De herfst is officieel weer begonnen en dat betekend dat de zomerjurkjes en korte broeken weer in de kast mogen en de truien weer tevoorschijn kunnen worden gehaald. Ik vind het tof om op Pinterest inspiratie op te doen voor outfits die perfect zijn voor in de herfst. Mijn favorieten deel ik vandaag met jullie!
  

Ik vind bordeaux rood echt een onwijs mooie kleur voor in de herfst en dat zie je dan ook terug in de outfits hierboven. Blazers vind ik ook tof staan en die draag ik dan ook graag. En jurkjes en rokjes? Die hoef je echt niet alleen maar in de lente en zomer te dragen. Panty en laarsjes eronder en je hebt een leuke herfstoutfit! 

Welke outfit vind jij het mooiste? En wat draag jij het liefst in de herfst of winter?

Liefs,
Denise

                                          Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen: